Operations Specialist till P27 Nordic Payments!

Operations Specialist till P27 Nordic Payments!

Om du drömmer om att göra ett betydande jobb i ett nystartat företag som står inför en spännande framtid i betalningsbranschen, då har du kommit rätt! Kanske har du hört talas om P27 Nordic Payments i media nyligen, och det finns en god anledning till det, att de får mycket positiv uppmärksamhet i Norden. Du kan vara med på deras resa och just nu söker de en Operations Specialist till deras team!

Information om uppdraget

På uppdrag av vår kund P27 Nordic Payments söker Academic Work en Operations Specialist för att bli en viktig del av uppstartsfasen för utvecklingen av P27 och företagets framtida framgång.

P27: s vision är att bryta ner hinder för handel och ekonomisk interaktion mellan de nordiska länderna, och det kommer att vara ditt ansvar att förbereda interna processer för hur interaktionen av deras plattform och skapa rutiner för framtida genomförande av arbetsprocesser inom organisationen.

För närvarande är det 20 anställda i företaget; 9 i Danmark och 16 i Sverige - vi söker en medarbetare som kan utgå från kontoret i Stockholm. P27 räknar med att fördubbla antalet anställda inom nästa år, och målet är att gå live med den nya plattformen 2021!

Du blir erbjuden

I denna tjänst kommer ditt arbete att bidra till den spännande utvecklings- och startfasen av interna processer och du ges mycket ansvar, vilket det är viktigt att du blir motiverad av. Möjligheten för personlig utveckling är särskilt stor i denna roll, och med rätt inställning och engagemang, finns möjligheten att bli Operation Specialist Manager efter lanseringen av plattformen, då blir du den första specialisten inom dessa procedurer och riktlinjer i P27.

Arbetsuppgifter
  • Skapa framtida rutiner och procedurer för P27
  • Ha daglig kontakt och samarbete över avdelningar.
  • Ha kontroll och sätta dig in i lagar och förordningar inom området
Dessutom ingår en del administrativt arbete i jobbet, eftersom du måste skriva och utforma mallar och riktlinjer för företagets anställda. De måste ligga till grund för arbetsrutinerna i framtiden, så det är viktigt att du är skicklig på att skriva, att du kan göra materialet lättförståeligt och är bra på att kommunicera information till andra på engelska.

Det krävs en god affärsförståelse för att lyckas i denna position, eftersom du genom samarbete med andra avdelningar måste hämta arbetsrutiner och du måste förstå hur de olika processerna fungerar inom organisationen.

Vi söker dig som
  • Ha en finansiell utbildning i finans, bank, ekonomi eller liknande
  • Har viss affärserfarenhet inom bankbranschen, som från huvudkontoret, back office, centralbank eller något liknande
  • Är flytande engelska
Det är en fördel om du talar och förstår svenska och / eller danska, men inte ett krav, eftersom de dokument du ska skrivas på engelska.

Som person är du:

Kommunikativ stark i skrift och i tal, eftersom du vill ha kontakt med många olika människor dagligen. Du måste kunna översätta deras kunskap till procedurer och mallar som skapar standarden för hur uppgifter ska utföras framöver. Eftersom du måste sitta självständigt med ansvaret är det också viktigt att du har en strukturerad inställning till uppgifterna och kan planera din arbetsdag såväl som arbetsprocesserna själv.

Annan information
  • Start: Omgående, men tar hänsyn till ev. uppsägningstid
  • Räckvidd: Heltid
  • Plats: Centala Stockholm
* Kontaktinformation: Denna rekryteringsprocess utförs av Academic Work. Det är en begäran från P27 att alla frågor om positionen hanteras av Academic Work. Skicka dina frågor till info@academicwork.dk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se