Operations Assistant till Academic Work

Operations Assistant till Academic Work

Vill du ha ett långsiktigt extrajobb där du stöttar ambitiösa och kunniga kollegor i projekt som rör utveckling av våra leverans- och rekryterings-processer. I rollen som Operations Assistant får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter och samarbeta med nyckelpersoner i vår organisation, som ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden!

Information om uppdraget

Nu söker vi en ny kollega till rollen som Operations Assistant, som är en extraanställning där du arbetar 2 dagar/veckan. I rollen som Operations Assistant har du som huvudsaklig uppgift att vara stöd till våra Operations Specialists. Dina arbetsuppgifter kommer vara av både enklare och mer komplex karaktär och du kommer att ha breda kontaktytor inom den interna organisationen. Rollen ingår i ett team placerat på vårt kontor Stockholm Väst som ligger vid Norrtull.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram och sammanställa underlag inför presentationer, rapporter och ledningsrapportering
 • Bearbeta layout och animeringar av utbildningsmaterial och presentationer
 • Producera text och uppdatera information löpande i det interna informationssystemet, på engelska
 • Översätta intern dokumentation och kommunikation från svenska till engelska
 • Samla in fakta och bearbeta information i samband med projekt
 • Publicera nyheter på intranät
Vi söker dig som
 • Är studerande på universitet eller högskola med inriktning ekonomi, management, personal eller organisation, alternativt annan relevant utbildning
 • Har minst 1,5 år kvar på dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb
 • Har tidigare erfarenhet av självgående arbete inom service eller försäljning
 • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/vecka
 • Är mycket duktig i både svenska och engelska, främst i skrift.
 • Är en van användare av Microsoft Office
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med administration, samt om du arbetat i projketform innan. Det är även meriterande om du har goda kunskaper inom PowerPoint och Excel då man kommer arbeta mycket i dessa program.

Som person krävs det att du är effektiv och har förmågan att snabbt sätta dig in i, påbörja och slutföra dina uppgifter. Rollen ställer höga krav på struktur då du ofta arbetar på flera fronter samtidigt och det sällan finns några processer för dina uppgifter. Vidare söker vi en person som inte är rädd för att söka nya kontakter internt i organisationen och lösa uppgifter genom att på egen hand söka den information som saknas samt ta de beslut som krävs för att nå i mål. I rollen representerar du inte bara dig själv utan även Operations, därför ställs även höga krav på professionalitet, noggrannhet och integritet. Du är även duktig på att kommunicera och har möjligheten att anpassa din kommunikation, både skriftligt och verbalt. Slutligen så är det även viktigt att du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1998 har Academic Work gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning från 2 till 4 miljarder. Vår företagskultur präglas av 3 värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas. Läs mer om vår kultur och vilka karriärmöjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.