Operations Administrator med ekonomiintresse till expanderande Betalo

Operations Administrator med ekonomiintresse till expanderande Betalo

Visst gillar du administration, ekonomi och siffror? Och visst vill du vara en del av ett ungt men redan etablerat och stabilt startup-företag? Om du dessutom tycker att fintech-branschen är intressant och vill vara med på resan när ett bolag expanderar och tar sig an världen då har du kommit rätt. Betalo har allt detta och söker nu en Operations Administrator med intresse av ekonomi. Sök rollen idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Operations Administrator till Betalo.

Betalo är den Stockholms-baserade uppstickaren inom fintech som utmanar marknaden. Med ett mångsidigt team med stor kunskap av att utveckla digitala banktjänster rör bolaget sig snabbt framåt och erbjuder användarna en mer modern och smidigare bankvardag. Med hjälp av Betalos app kan användaren enkelt utföra betalningar av räkningar, skicka pengar till bankkonton och genomföra utlandsbetalningar. Teamet är litet, sammansvetsat och mångfaldigt på Betalo finns anställda från mer än sju länder, bland annat Tyskland, Brasilien, Kroatien och USA.

Nu söker de en Operations Administrator till huvudkontoret på bästa adress mitt på Odenplan där du sitter med 16 drivna kollegor. Häng med och läs vidare!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Betalo.

Arbetsuppgifter

Som Operations Administrator kommer du arbeta med både administration och enklare ekonomi. Här finns rutiner och verktyg på plats så du har all möjlighet att komma in snabbt i rollen! Eftersom bolaget är litet men har en stark expansionsplan kan du ges möjlighet att utveckla och utforma rollen på lång sikt.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för backoffice och administrativa uppgifter
 • Göra avstämningar av betalningar
 • Ansvara för transaktionsövervakning
 • Göra utredningar och löpande uppföljningar
 • Utföra fakturering, återbetalningar och returhantering
Tjänsten passar dig som lockas av att komma in i ett litet bolag med stora planer. Du inspireras av startup-miljön och att få vara en del av ett bolag där det händer mycket. Som person är du noggrann och prestigelös samt flexibel vilket gör att du gillar att dagligen ta ansvar för en variation av arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi alternativt 1-2 års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll innehållande arbetsuppgifter mot ekonomi
 • Har goda färdigheter i Excel och vana att arbeta med digitala verktyg
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat i tal och skrift
Det är meriterande om du...

* Har ett intresse för fintech-branschen

Som person är du initiativtagande och är en person som tar tag i saker, slutför uppgiften och tar arbetsdagen med en positiv attityd. Vidare är du serviceinriktad och sporras av att hjälpa såväl kunder som kollegor i dagligt förekommande ärenden. Sist men inte minst har du en analytisk ådra som gör att du gärna grottar ner dig i siffror och hela tiden håller kvalitet och utför ditt arbete noggrant.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast, enligt överenskommelse
 • Placering: Odenplan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Betalos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Betalo är en Stockholmsbaserad startup inom finansiell teknik, med målet att bli en ledande mobilbank. Betalos mission är att förenkla din finansiella vardag, och samtidigt göra den mer personlig och transparent. Läs mer om Betalo via länken!