Operational Planner till den globala tobaksjätten Japan Tobacco International

Operational Planner till den globala tobaksjätten Japan Tobacco International

Nyfikenhet + ambition + logisk förmåga = JTI:s nya Operational Planner? Känner du igen dig i dessa egenskaper och och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter under ett 8 månaders vikariat så har du hittat rätt. JTI söker en Operational Planner som kommer arbeta relationsskapande med företagets fältsäljare och förbereda säljdata för intern analys. Bättre start på karriären är svår att få. Sök jobbet idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Operational Planner för ett vikariat på 8 månader till den globala tobaksjätten JTI.

Japan Tobacco International (JTI) är en ledande internationell tobakstillverkare med huvudkontor i Genève, Schweiz. JTI har ca 50,000 anställda på 367 kontor och i 26 fabriker över hela världen och deras produkter och varumärken distribueras i mer än 120 länder. JTI har fått utmärkelsen Top Employer årligen sedan 2014.

Här tar du plats på ett nytt modernt kontor på bästa adress mitt i centrala Stockholm. Du jobbar i ett team om två personer men har många kontaktytor bland de totalt 70 personer som jobbar på kontoret. Nu söker JTI en ny Operational Planner för ett vikariat på 8 månader.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer anställdas hos Academic Work men arbeta på uppdrag ute hos JTI.

Arbetsuppgifter

Som Operational Planner på JTI kommer du arbeta med att stötta fältsäljarna i sitt dagliga arbete. Du kommer att ta in och förbereda data från de 44 säljarna för att de vidare ska analyseras på bolaget. Din funktion är att vara som en bro mellan säljarna och avdelningen där analysen genomförs.

Du kommer till exempel att:
 • Vara ansvarig för att hantera CRM-systemet och försäkra sig om att uppgifterna som samlas in är korrekta.
 • Hantera den operativa planeringsprocessen i systemet, baserat på affärskraven
 • Utveckla rapporter relaterade till den operativa planeringsprocessen och andra aktiviteter för fältsäljarna
 • Stöd för fältsäljarna i deras arbete med JTI:s CRM-system samt utbilda dem i att använda verktyget
 • Dokumentera och testa nya funktioner som är avsedda att förbättra systemet.
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill jobba i ett stort internationellt bolag för att skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad kandidatexamen från universitet/högskola inom exempelvis ekonomi, management, statistik, industriell ekonomi eller liknande
 • Har mycket goda kunskaper i Excel och någon tidigare vana av CRM-system
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
 • Har en fallenhet och intresse för siffror
Det är meriterande om du
* Har tidigare arbetslivserfarenhet från en koordinerande roll där du arbetat med support och relationsskapande

Som person är du ambitiös, driven och har din logiska förmåga som en stor styrka. Du besitter en nyfikenhet och vilja att ta dig an nya uppgifter och att hela tiden göra ett bra jobb. Du är såväl en bestämd och självgående motor men också en teamplayer som har lätt för att samarbeta. Dessutom är du mogen i din personlighet och håller professionalism och tålamod i de uppgifter du tar dig an. Vi lägger störst vikt vid de personliga egenskaperna!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid tom slutet på september 2019
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Japan Tobacco International (JTI) är en ledande internationell tobakstillverkare med huvudkontor i Geneve, Schweiz. JTI har ca 50,000 anställda på 367 kontor och i 26 fabriker över hela världen och våra produkter och varumärken distribueras i mer än 120 länder. JTI Swedens huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Vår säljkår finns representerad över hela Sverige och vår snusfabrik ligger i Vårgårda, där vi producerar snus för den svenska, norska och japanska marknaden under namnet Nordic Snus AB.

I Sverige har JTI och Nordic Snus över 170 anställda, där JTI är den ledande cigarettleverantören med välkända varumärken såsom Camel och Winston så väl som klassiska svenska varumärken som Blend och Level. Nordic Snus är en av de ledande producenterna på den svenska snusmarknaden med traditionellt svenska snus sålt under varumärkena LD och Nordic Spirit. Vårt lokala tobaksarv sträcker sig tillbaka till 1890 då vårt äldsta varumärke, Commerce, lanserades.

JTI Sweden har blivit utnämnd till Top Employer varje år sedan 2014