Operatör med hantverk och kvalité i fokus

Operatör med hantverk och kvalité i fokus

Vill du ha ett långsiktigt jobb där du får arbeta med högteknologiskt hantverk av linser till värmekameror? Då är FLIR Systems rätt arbetsplats för dig! Vi lägger inte fokus på dina tidigare meriter utan söker dig med rätt inställning och intresse. Du ingår i ett sammansvetsat team där ni tillsammans arbetar med ny teknik som är unik för Sverige.

Information om uppdraget

Academic Work söker för FLIR Systems räkning en beläggningsoperatör för ett långsiktigt uppdrag på avdelningen Optical Design and Manufacturing. På avdelningen arbetar idag 24 personer med god stämning och de flesta arbetar som operatörer av olika slag. I rollen är arbetstiderna i första hand mellan 8-17 men på sikt kan skift- och nattarbete förekomma.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FLIR Systems. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som beläggningsoperatör kommer du arbeta med att belägga kameralinser med hjälp av en maskin. Medan maskinen är igång är du den som kvalitetssäkrar linserna samt packar och rapportera in dem vilket gör att du hela tiden har en process och arbetsrutin att följa. Linserna är ömtåliga och med kvalité i fokus är det viktigt att du hanterar dem med största noggrannhet och försiktighet. Arbetsuppgifterna innefattar även att vara behjälplig vid planering av produktionen samt övriga administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda beläggningskammaren för att belägga linser med AR-coating
 • Hantera inkommande och utgående kvalitetskontroll
 • Sköta det dagligt underhåll av maskinerna
Tjänsten passar dig som vill lära dig någonting helt nytt inom teknik och som söker ett långsiktigt jobb där du kan utvecklas på lång sikt.

Vi söker dig som
 • Har ett tekniskt intresse
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du noggrann och har en känsla för hög kvalitet. Du värdesätter att göra ett ordentligt jobb samt är stresstålig och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt med varandra. Att komma med lösningar på problem är någonting du drivs av och du sprider en god stämning runt omkring dig.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Täby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FLIR Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FLIR Systems är en pionjär på marknaden och världsledande för kommersiella värmekameror och levererar kameror till forskning, industri, polismyndighet och militär. Från förebyggande underhåll, tillståndsövervakning, icke-förstörande provning, forskning och utveckling, medicinsk vetenskap, temperaturmätning och termiska tester till polisarbete, övervakning, säkerhet och processkontroll erbjuder vår kund marknadens bredaste utbud av värmekameror såväl för nybörjare som för proffs.