Onsite support till internationellt IT-tjänsteföretag!

Onsite support till internationellt IT-tjänsteföretag!

Har du en bakgrund inom IT och vill lära dig mer om högklassig service? Vill du samtidigt arbeta på ett företag som är kända för sin förmåga att utveckla Sveriges vassaste IT-konsulter. Vill du kombinera ditt tekniska kunnande med kundbemötande är denna tjänst något för dig!

Information om uppdraget

Som Onsite support kommer du att arbeta på Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar företaget dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en Onsite support till ett av deras kunder med kontor på Östermalm. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som Onsite Support kommer du dels ansvara för att ta emot ärenden via mail och telefon från de interna medarbetarna. Det kan röra allting ifrån användarkonton, access, arbetsplats och mobiltelefoni. Ärendena som kommer in är en mix av first- och second line nivå.

Vår kund värdesätter engagemang och kundfokus, två värdeord som betyder mycket även för dig. Genom att fokusera på dessa områden kommer du vara med att skapa arbetsglädje, skapa kundnytta och lyfta företaget till nya höjder. De är måna om att du ska trivas i ditt dagliga arbete och vill också erbjuda dig möjlighet att växa inom företaget. Det är upp till dig att visa vad du vill och vart du vill.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av first line support sen innan
  • Talar svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du har goda kunskaper i Office365.

Som person är du:
  • Lagspelare
  • Kommunikativ
  • Problemlösande
  • Noggrann
Övrig information
  • Start: Omgående, 1 december
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Östermalm, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dustins önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se