Campaign Specialist till Samsung

Campaign Specialist till Samsung

Är du intresserad av digital marknadsföring och vill fortsätta att driva vår innovativa kund Samsung framåt i tech branschen? I rollen som Online Training Specialist kommer att spela en viktig roll när det gäller att utveckla och förbättra den digitala utbildningsplattformen. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av digital markandföring som trivs i ett företag där ingen dag är den andra lik. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Online Training specialist till Samsung som är en global gigant inom tech. Du kommer i rollen att samarbeta tätt med resterande kollegor i teamet och arbeta för att säkerställa utbildningsplattformens kvalité genom aktiviteter och kommunikation som skapar engagemang från säljpersonalen.

I dagens snabba globala ekonomi är förändringen konstant i Samsungs bransch och innovation är avgörande. Samsung har i 70 år lyckats förutse marknadens behov och krav för att kunna styra vårt företag mot långsiktig framgång.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Samsung. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Online training specialist kommer du att ansvara för att samordna utbildningar som sker online. Tillsammans med Online Training Lead kommer du att delta i planering, initiering och uppföljning av projekt. Du kommer att vara kontaktpunkten för att samordna produktionen och säkerställa genomförandet och leveransen av online-kurser, med både interna och externa intressenter (t.ex. produktägare och byråer).

Du kommer tillexempel att:
  • Planera och samordna marknadsaktiviteter för att skapa engagemang på plattformen
  • Vara kontakt och stöd till Trainers i landet (t ex koordinera och administrera förfrågningar till plattformspartnern)
Tjänsten passar dig som vill in på ett globalt företag och utvecklas i en roll när du får ta dig an mycket ansvar. Samsung arbetar i en snabbföränderlig miljö, vill du vara med i utvecklingen passar denna tjänst dig.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att planera och samordna projekt inom digital marknadsföring.

Har 2 års erfarenhet inom digitala marknadsföringskampanjer, både planering, genomförande och leverans

Har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis marknadsföring eller E-learning

Ha erfarenhet av att arbeta och hantera CMS (publiceringsverktyg)

Behärskar svenska och engelska obehindrat, skriftligt och muntligt då kommunikationen sker på båda språken

Det är ett plus om du har kunskaper inom Illustrator, Photoshop och HTML.

Som person ser vi att du har en övergripande förmåga att se både helheten och detaljerna i dina uppgifter samtidigt som du arbetar i en miljö där mycket händer. Du har ett kreativt sinne för att förbättra och utveckla verksamheten. Du är intresserad av försäljningsdrivna resultat och är en vän till Excel och Powerpoint. Vidare ser vi att du trivs med att jobba i team, där din kommunikativa förmåga är av stor vikt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: minst 6 månader med god chans till förlängning
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Kista, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: malin.fransson@academicwork.se
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår Samsung önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork