Områdeschef till Hemfrids flyttservice!

Områdeschef till Hemfrids flyttservice!

Har du något års erfarenhet av kundbemötande som konsultchef eller motsvarande och är redo för nästa steg i karriären? Vill du arbeta operativt med nyckeltal, coachning och kundkontakt? Grattis, då har du kommit rätt! Hemfrid fortsätter att växa och söker nu en hungrig, engagerad och orädd Områdeschef till deras kontor på Södermalm. Välkommen till en arbetsplats där prestige inte får något utrymme, men som har stor plats för personlig utveckling, skratt och långvariga relationer!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Hemfrids räkning en områdeschef till deras flyttservice team. Hemfrid grundades 1996 och företaget har idag cirka 2100 medarbetare runt om i Sverige. Hemfrid fortsätter att växa och Academic Work söker återigen nya Områdeschefer till Hemfrids fina, nyrenoverade kontor på Rosenlundsgatan i hjärtat av Södermalm. I rollen som Områdeschef inom Flyttservice kommer du att ansvara för drift, resultat och leverans till Hemfrids kunder som beställt flytthjälp. Det innebär bland annat schemaläggning, hantera kundärenden och maximera försäljningen utifrån Hemfrids mål.

Hemfrid är ett snabbt växande bolag och bidragande till företagets framgång är deras värdegrund; att de är kunniga, nytänkande och handlar med ett stort hjärta. Därför ser vi även att du som söker har en känsla för kvalitet, delar deras värderingar samt förmåga att skapa ett starkt team. Du välkomnas till en arbetsplats där de utbyter tankar, idéer och erfarenheter samt värnar om sociala aktiviteter för medarbetarna.

Tjänsten är en delrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen inledningsvis sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hemfrid. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemfrids önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du erbjuds
 • En dynamisk arbetsplats där du kommer ha möjlighet att utvecklas och utmanas varje dag
 • En möjlighet att skapa dig ett sammansvetsat team
 • Vara med och utveckla Hemfrids flyttjänst
Arbetsuppgifter
 • Ha kundansvar ut mot Hemfrids kunder
 • Personalansvar över ca 20 personer
 • Koordinera och hantera fakturafrågor, reklamationer och andra ad- hoc uppgifter
Vi söker dig som
 • Minst två års erfarenhet inom service- eller tjänstesektorn
 • Tidigare arbetat med schemaläggning, gärna i en chefsposition
 • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska då du kommunicerar med kunder och teammedlemmar
Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenheter från liknande bransch och/eller utbildning inom relevant område.

Som person är du:
 • Resultatinriktad då du jobbar mycket med nyckeltal och KPI:er
 • Relationsskapande då du ansvarar både gör goda relationer rörande kunder och ditt eget team
 • Serviceinriktad då det är stor fokus på att alltid ge det lilla extra till Hemfrids kunder
 • Strukturerad då det är viktigt att kunna prioritera mellan arbetsuppgifter, schemaläggning och flyttplanering
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rosenlundsgatan, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemfrids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster och bolagets värderingar handlar om nytänkande, kunnighet samt stort hjärta. Bolaget erbjuder bland annat städning, fönsterputs, barnpassning, samt trädgårdsarbete, vardagsomsorg till äldre och andra tjänster som förenklar vardagen och som ger kunderna tid till annat. Hemfrids kunder är privatpersoner som antingen köper tjänsterna direkt av Hemfrid eller nyttjar dem som löneförmån via sin arbetsgivare. Hemfrid grundades 1996 och har idag drygt 2100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm men företaget har också kontor i Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås.