Office assistant till awx

Office assistant till awx

AWX har nyligen flyttat in i nya lokaler på Dalagatan 100 och nu rekryterar vi en Office Assistant som kan säkerställa att kontoret håller toppklass samt också kommer att stötta AWX ledningsgrupp i planering och koordinering av events och resor för de interna medarbetarna i AWX-familjen. Rollen är på deltid, ca. 2 dagar per vecka, och går utmärkt att kombinera med studier.

Information om uppdraget

Som Office Assistant hos AWX kommer du att arbeta i en bred och behovsstyrd roll inom ramen för service, koordinering och administration. Det innebär att ansvara för all löpande skötsel och underhåll kopplat till kontoret samt att driva olika aktiviteter och planera events för AWX räkning. Du kommer även att avlasta AWX ledningsgrupp med vissa administrativa uppgifter. Om du har intresset så kommer goda möjligheter till att på sikt kunna bli än mer involverad i att stötta AWX ledningsgrupp med exempelvis research och analysarbete finnas.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för den dagliga driften och det löpande underhållet på kontoret, vilket innebär att exempelvis sköta inköp/beställningar av kontorsmaterial, mat och dryck etc. samt att säkerställa att det är ordning och reda i lokalerna
 • Planera och genomföra events, konferenser och resor för AWX räkning. Årligen så rör det sig om tre större, årliga events och utöver det vissa mindre happenings på kontoret såsom exempelvis Veggie Wednesdays
 • Avlasta AWX ledningsgrupp med administrativa delar, såsom exempelvis reseräkningar
 • Leverera intern service i toppklass och säkerställa att kontoret erbjuder våra medarbetare bästa tänkbara arbetsmiljö
Vi söker dig som
 • Är studerande och kan arbeta extra, ca 2 dagar per vecka, vid sidan av dina studier
 • Har en avklarad gymnasieutbildning
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en roll där det ställs höga krav på service
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi vill att vår nya Office Assistant är en energisk, social, initiativtagande person som brinner för att leverera service i världsklass. Du trivs i en omväxlande och självständig roll där du entusiastiskt möter nya utmaningar och har ett öga för vad som behöver göras samt tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tar dig an uppgifter, stora som små, med ett högt engagemang och en stor prestigelöshet och trivs i samarbeten och nära kontakt med kollegor och leverantörer. Självklart är vår nya Office Assistant också en förebild när det gäller våra värderingar och skapar genom det en bra arbetsmiljö och stämning som smittar av sig till dina kollegor på kontoret.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid ca.2 ggr/veckan
 • Placering: Dalagatan 100, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på elin.karman@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AWX Group är ett systerbolag till Academic Work. AWX bolag utvecklar och utmanar bemannings- och rekryteringsbranschen och består idag av 5 start-up-bolag med stort entreprenörsfokus: Academy, Instajobs, Happo, Digitalent och Wyntalent. AWX växer hela tiden och byggs av passionerade, nyfikna och modiga medarbetare som alltid vill bli lite bättre än vi var igår, medan vi har riktigt roligt under tiden och delar massor av energi!