Office Manager till Systecon!

Office Manager till Systecon!

Trivs du i en servicefokuserad roll där du får agera spindeln i nätet? Vi söker nu Systecons nästa kollega som får möjligheten att ta sig an en ny roll på kontoret vilket innebär att du får vara med och utveckla din egen tjänst. Här får du vara med och komma med förslag och idéer samt skapa rutiner och processer framåt. Har du tidigare erfarenhet från en roll inom kontorsadministration där du har fått ta ett stort ansvar för kontoret i stort och är nu på jakt efter nästa utmaning? Då kan du vara den vi söker för rollen som Office Manager till Systecon!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Office Manager till Systecon. Systecon har sitt kontor i Vasastan och här möts du av kollegor med mycket kunskap att ta del av. Du får ta dig an en ny roll där du direkt blir en nyckelspelare på kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Systecon. Uppdraget är på heltid och sträcker sig minst ett år framåt. Därefter finns det möjlighet att bli förlängd på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som Office Manager kommer du att agera spindeln i nätet och säkerställa att allt flyter på som det ska på kontoret. I rollen stöttar du upp dina kollegor internt och välkomnar även besökare på Systecons kontor. Då vissa delar av rollen är nya på kontoret är en viktig del att skapa och utveckla rutiner samt processer framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta receptionen och ta emot besökare
 • Hantera inköp till kontoret och ha kontakt med leverantörer
 • Hantera resebokningar, uppdatera intranät och planera olika events på kontoret
 • Stötta Systecons ekonomiavdelning med exempelvis fakturahantering
 • Stötta upp med HR-relaterade ärenden samt vara behjälplig inom kontorets marknads- och kommunikationsavdelning
 • Driva olika interna projekt, exempelvis kopplade till arbetsmiljö och säkerhet på kontoret
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med fokus på service, där du får ta ett stort eget ansvar och arbeta med varierade arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års tidigare erfarenhet från en liknande roll vilket har gett dig en förståelse för vad det innebär att sköta ett kontor och allt runtomkring
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Trivs i en roll där det inte finns framtagna rutiner för allt utan där du får vara med och skapa detta framåt
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från en roll där du har ansvarat för och drivit olika projekt

Som person har du ett stort servicefokus och du är du prestigelös och positiv där du med stort engagemang tar dig an olika typer av arbetsuppgifter. Du är självgående i ditt arbete och du är bra på att ta egna initiativ och att komma med förslag och idéer. Du är proaktiv och har en förmåga att se vad som behöver göras och du brinner för att ge det lilla extra i varje situation.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Vasastan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Systecons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Systecon hjälper kunder över hela världen inom främst försvarsmyndighet, försvarsindustrin, järnvägsbranschen och energisektorn. De hjälper till med sådant som att hålla tågen i trafik, vindkraftverken igång när det blåser och jaktplanen redo för uppdrag. De erbjuder företag och myndigheter att hitta den optimala balansen mellan kapacitet och kostnad. I dagsläget har de erfarenhet från några av de mest komplexa teknikprojekten i världen.