Office Manager till Bonnier News

Office Manager till Bonnier News

Är du en serviceminded person och vill arbeta i en varierande roll som en av de viktigaste funktionerna på ett huvudkontor? Då kan du vara den vi söker för den här tjänsten! Vi söker nu en servicefokuserad Office Manager till Bonniers huvudkontor med omgående start, så sök redan idag!

Information om uppdraget

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du kommer att vara anställd som konsult hos Academic Work och arbeta på plats hos Bonnier news. Som Nordens största medieföretag hjälper Bonnier news medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Deras journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. De inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når de miljoner läsare och användare varje dag.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Det kommer vara en väldigt varierad roll där du kommer ansvara för att allt rullar på på kontoret och att det hålls rent och fräscht. Några av arbetsuppgifterna är:
 • Inköp av kontorsmaterial
 • Påfyllning av t.ex papper, kuvert och trycksaker
 • Beställning av förbrukningsvaror
 • Boka konferenslokaler, luncher och resor
 • Sköta möblering inför möten
 • Hålla koll på tv-skärmar och musik runtom toaletter och lounger
 • Vattna blommor
Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll sedan tidigare
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se