Office Manager på deltid!

Office Manager på deltid!

Studerar du på högskola eller universitet, och vill du arbeta som Office Manager på deltid med frihet under ansvar? Nu finns möjligheten för dig att påbörja din karriär vid sidan av studierna på ett familjeföretag inom bygg i Årsta! Låter detta som något för dig? Då är du välkommen in med din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

På det här familjeföretaget tar alla ett stort ansvar för sitt eget arbete, och man arbetar tillsammans för att företaget ska nå deras mål. I rollen kommer du att få ett stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter, men innan dess kommer du att gå en introduktion till ditt arbete. Du kommer att stötta en kollega som är hemma på föräldraledighet och säkerställa att allting flyter på kontoret. Du kommer att sitta på kontoret tillsammans med 4 andra medarbetare som arbetar i olika roller.

Du erbjuds

Möjligheten till ett meriterande deltidsjobb med frihet under ansvar

En dedikerad konsultchef som agerar som din karriärpartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Enklare ekonomiuppgifter, som att samla in underlag vid månadsbokslut
  • Hantera enklare inköp och vara ansvarig för att ta fram en plan för hur man kan digitalisera bolaget
  • Blandade administrativa arbetsuppgifter
  • Posthantering
Vi söker dig som

Studerar på högskola eller universitet inom ekonomi på minst 50% med minst 1 år kvar på studietiden

Har en god datavana

Har goda kunskaper på såväl svenska som engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet

I den här processen så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser också att du motiverar dig väl för den här tjänsten i din ansökan.

Som person är du:

Självgående

Strukturerad

Orädd

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: 1-2 dagar/veckan
  • Placering: Årsta
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se