Office Manager med fastighetskunskaper till Swedish Match

Academic Work · Administration · löpande

Om jobbet

Nu får du möjligheten att bli Office Manager på Swedish Matchs huvudkontor! Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken. Här erbjuds en bred roll med särskilt fokus på fastighetsfrågor.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Office Manager till Swedish Match. Det här är en bred roll med många ansvarsområden som kräver att du är lösningsorienterad och ansvarstagande samt att du har erfarenhet av och kunskap om fastighetsrelaterade frågor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Swedish Match.

Arbetsuppgifter

Som Office Manager kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt och lågt, och med ambitionen att vardagen ska flyta på smidigt och effektivt för hela kontoret. Du har personalansvar för två receptionister och för dig ligger ett särskilt fokus på fastighetsrelaterade frågor.

Du kommer till exempel att:
  • Ta ansvar för sysslor rörande fastighetens drift och underhåll så som luft, ljus, ljud, hyra, brandskydd etc
  • Ha kontakt med berörda externa parter rörande fastighetsärenden inklusive upphandlingar
  • Budgetansvar och kontakt med leverantörer
  • Ha det yttersta ansvaret för receptionen och även hjälpa till att bemanna receptionen vid behov
  • Agera vaktmästare och laga trasiga bord, byta lampor, undersöka läckage etc
  • Ansvara för frågor rörande företagets semesterbostäder och övernattningslägenheter i Björnrike, Soten och Stockholm
Tjänsten passar dig som vill vara en viktig del i Swedish Matchs framgång. Här finns en omtänksam men samtidigt prestationsinriktad företagskultur och hög medarbetartrivsel.

Vi söker dig som
  • Har 3-5 års tidigare erfarenhet från en Office Manager-roll
  • Har tidigare erfarenhet av fastighetsrelaterade arbetsuppgifter
  • Har någon utbildning i brandskydd, säkerhet etc
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Behärskar Office-paketet
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du...

* Har en akademisk utbildning inom t ex Office Management ellet motsvarande

Som person är du självgående, ansvarstagande och noggrann. Du förväntas driva på ditt arbete självständigt och vara experten på dina områden och då i synnerhet de fastighetspräglade uppgifterna där kvalitet är ledordet. Vidare är du lösningsorienterad när problem uppstår och har lätt för att samarbeta med såväl interna som externa aktörer. Du är dessutom serviceminded och handlingskraftig.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedish Matchs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Jobbfakta
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Swedish Match beskriver sin vision så här: Hälften av alla som börjar röka kommer att dö på grund av rökningen. Många rökare blir rökfria för att de öppnar locket på snusdosan och hittar där ett nytt, bättre sätt att njuta av nikotin på. Det är till stor del snusets förtjänst att vi i Sverige röker minst i hela EU. Det är därför snuset förbättra folkhälsan som i förlängningen räddar liv. Därför är vi på Swedish Match stolta över att jobba här - för tillsammans gör vi skillnad!