Office Coordinator till Jarl Securities

Office Coordinator till Jarl Securities

Vill du ta dig an en varierande spindeln-i-nätet-roll hos ett bolag som växer? Har du ett serviceinriktat arbetssätt och är redo att ta dig an en roll med stort ansvar? Nu söker vi en Office Coordinator till Jarl Securitites. Låter det intressant? Läs vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Office Coordinator till Jarl Securities.

Jarl Securities erbjuder tjänster inom Corporate Finance, analys av onoterade företag och aktieanalyser. De har mer än 100 års samlad internationell erfarenhet från finanssektorn. Jarl Securities har funnits sedan 2012 och här arbetar omkring 10 medarbetare som nu ska bli fler. De sitter i fina öppna lokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Jarl Securities. Rollen inleds med en upplärning då du får lära känna bolaget och dina kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som Office Coordinator kommer du att stötta upp dina kollegor och kontoret i sin helhet. Du kommer att agera spindeln i nätet och säkerställa att allt flyter på som det ska på kontoret. I rollen stöttar du upp dina kollegor internt med allt från resebokning till fakturering. Då detta är en ny tjänst hos Jarl Securities kommer du även få komma med input i rollen och utveckla rutiner och processer framåt.

Såhär beskriver Erik hur det är att arbeta på Jarl Securities:

Hos oss är det högt i tak, vi har en god gemenskap och vi satsar på att göra roliga aktiviteter utanför arbetet

I rollen kommer du tillexempel att:
 • Ansvara för inköp av kontorsmaterial
 • Förbereda inför olika möten på kontoret
 • Utföra enklare ekonomirelaterade uppgifter såsom kvittoredovisning och fakturering
 • Stötta upp dina kollegor med att boka resor, hotell och mötesrum samt koordinera inför interna AWs och liknande
 • Koordinera och planera inför seminarier och event på kontoret vilket bland annat involverar att beställa mat och att agera värd för gästerna
 • Stötta upp i arbetet med marknadsföring av Jarl Securities
Tjänsten passar dig som trivs med att få ta mycket eget ansvar i ditt arbete. Vi tror även att du vill arbeta i en varierande roll, då du kommer arbeta serviceinriktat och med administrativa arbetsuppgifter!

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Har god kunskap om fakturering
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från en liknande roll som Office Coordinator

För att trivas på Jarl Securities tror vi att du är engagerad och har en positiv inställning. Vidare är du serviceinriktad som person och uppvisar en vilja att stötta dina kollegor i deras arbete. Du har även en förmåga att komma på lösningar på uppkomna problem. Rollen innebär även självständigt arbete, samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: lovisa.flygare@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jarl Securities önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lovisa.flygare@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Jarl Securities här.