Office Coordinator till AE Nyströms Advokatbyrå

Office Coordinator till AE Nyströms Advokatbyrå

Är du en person som kombinerar energi och entusiasm med känsla för noggrannhet, kvalitet och respekt för deadlines? Har du minst ett års erfarenhet av en administrativ serviceroll och därtill intresse för juridik? Då har du kommit rätt. AE Nyströms Advokatbyrå är den passionerade och engagerade advokatbyrån i Hammarby sjöstad som nu söker en ny Office Coordinator. Kika vidare och om det är dig vi söker Sök rollen idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Office Coordinator till AE Nyströms Advokatbyrå.
AE Nyströms Advokatbyrå är den lilla, familjära advokatbyrån med ambitionen att ligga i framkant i de rättsområden de verkar inom. Här strävar man efter bästa resultat för klienterna genom hårt arbete, förståelse och kreativitet. På AE Nyströms Advokatbyrå jobbar idag åtta personer och kontoret ligger i Hammarby sjöstad med närhet till kommunikationer och restauranger. Viktoria Nyström, medgrundare till företaget, beskriver stämningen på bolaget med att den präglas av familjär atmosfär, möjlighet att ta sig an större ansvar och utvecklas, ödmjukhet, ohierarkiskt och att man har kul tillsammans!

Som Office Coordinator är du kontorets hjälte och ser till att vardagen flyter på som den ska. Dessutom består din roll av många utmanande och roliga administrativa delar där du jobbar nära en av bolagets advokater.

Du erbjuds
 • En bred och variationsrik roll i en stimulerande och fartfylld miljö
 • Gedigen introduktion och möjlighet till kompetensutveckling
 • Fast lön och goda förmåner
Arbetsuppgifter

I rollen som Office Coordinator har du en bred och varierande roll som ställer krav på såväl noggrannhet, serviceådra, ordning och reda och respekt för deadlines. Detta ser vi också gärna sker med entusiasm och energi! För dig som gillar att vara spindeln i nätet i kontorsmiljö och även ta egna initiativ som utvecklar tjänsten så är det här en perfekt roll!

Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande samtal och mail från exempelvis klienter, intressenter, myndigheter, domstolar etc
 • Hålla ordning på kalender och deadlines och arbeta proaktivt för att underlätta juristernas arbete
 • Ansvara för posthanteringen
 • Ta emot gäster
 • Skicka kallelser, maila myndigheter, skriva överklaganden, delta i rättsutredningsförfaranden, arkivera ärenden och annan administration
 • Utföra vissa kostnadsberäkningar
 • Ansvara för att trivseln på kontoret håller hög nivå genom att till exempel hålla rent och snyggt, förbereda fika och frukt, arrangera AW:s och events etc
Den här tjänsten passar dig som brinner för att ge bästa möjliga service till dina kollegor och se deras uppskattning genom att de får mer energi tack vare en smidigare vardag. I tjänsten kommer du också få möjlighet att gå kurser för att på så sätt utveckla dig i rollen. De delar i rollen som kräver viss förståelse för juridik kommer du att kunna lära dig!

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet från en administrativ och koordinerande roll där god service gentemot kollegor varit ledorden
 • Har ett intresse för juridik och viljan att lära dig
 • Har goda kunskaper i Office-paketet och i synnerhet Microsoft Word
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
Som person är du:

* Strukturerad, noggrann, flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad
Du bidrar också med positiv energi och gillar att utmana dig själv!

Övrig information
 • Start: Januari 2020
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hammarby sjöstad, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AE Nyströms Advokatbyrås önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AE Nyströms Advokatbyrå är en advokatbyrå med specialisering inom asyl/migration, familjerätt, brottmål och tvångsvård. Så här beskriver de sig på sin hemsida: Vår passion och vårt engagemang för våra klienter och vårt arbete går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vi drivs av det personliga mötet och av viljan att hela tiden ligga i framkant när det gäller de rättsområden vi arbetar inom. Att sträva efter bästa möjliga resultat för våra klienter är en självklarhet men vi anser det lika viktigt att den vi företräder känner sig delaktig och förstår processen. Med kreativt tänkande försöker vi se möjligheter istället för problem.