Office Coordinator med inslag av ekonomi för heltidsuppdrag i Vällingby

Office Coordinator med inslag av ekonomi för heltidsuppdrag i Vällingby

Nu söker vi en Office Coordinator för arbetsuppgifter inom kontor, inköp och ekonomi till vår kund Color Systems AB i Vällingby. Rollen du kommer axla innebär mycket eget ansvar, interna och externa samarbeten där mycket av kommunikationen sker med leverantörer både inom och utanför Sverige. Trivs du som spindeln-i-nätet och är duktig med siffror tror vi att detta kan vara din nästa utmaning!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Office Coordinator till vår kund Color Systems Scandinavia AB i Vällingby. Företaget har en föräldraledighet och uppdraget kommer vara på 6 månader med chans till förlängning. Företaget är ett specialistföretag som jobbar med tjänster och produkter kring storformatsproduktion. Color Systems jobbar över hela Sverige och gör även en del konsultuppdrag i övriga Norden. I dag är dem 12 personer på kontoret i Vällingby (där du kommer vara stationerad under uppdraget), varav 8 st är tekniker specialutbildade på storformatsteknik och färgstyrning. Läs gärna mer om företaget och deras produkter & tjänster här: Color Systems Scandinavia AB

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Color Systems Scandinavia AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 6 månader framåt.

Arbetsuppgifter

Rollen som Office Coordinator är en bred och varierad roll där du kommer få ansvara för kontorets administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter så som inköp, rapportering, orderhantering, offerter, logistik. Du kommer bl.a. arbeta med att:
 • Rapportera leverantörsfakturor i Visma
 • Manuellt registrera inkommande ordrar i Visma
 • Registrera & korrigera företagets nya och befintliga kunder
 • Hantera avtal gällande både avslutande och förlängning
 • Stämma av lagersaldo och beställa kontorsmaterial & reservdelar till kunder
 • Boka transporter för både kundordrar men även inköp från EU
Vi söker dig som

Trivs med många bollar i luften samtidigt och som har en god kommunikativ förmåga. Rollen ställer höga krav på god kundservice och kunna ta egna initiativ och se vad som behöver göras i ett proaktivt syfte.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi vill att du motiverar väl varför den här rollen skulle passa just dig.
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska & engelska då båda språken används i den dagliga kommunikationen
 • Du har goda datorkunskaper och är van användare av Office-paketet.
Det är meriterande om du:
 • Arbetat i Visma och/eller LIME tidigare
 • Har du varit i en kontorsadministratörsroll med liknande arbetsuppgifter tidigare ses även det som meriterande.
Som person är du service-inriktad, strukturerad och lämnar inget åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse (Mars/April)
 • Omfattning: Heltid 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Vällingby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Color Systems är ett specialistföretag som jobbar med tjänster och produkter kring storformatsproduktion. De jobbar över hela Sverige och gör även en del konsultuppdrag i övriga Norden. Läs mer om Color Systems här.