Office Administrator på 50% till Hive Streaming på Södermalm

Office Administrator på 50% till Hive Streaming på Södermalm

Hive Streaming söker en kontorsadministratör på 50% som kommer arbeta med trivseln på kontoret. Om du vill vara med och utveckla din egen roll samt är den i gänget som ser till att saker händer och är grym på att hantera många arbetsuppgifter parallellt? Då är det kanske dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kontorsadministratör på 50% till Hive Streamning. Du kommer agera som en intern stödfunktion för dina kollegor samt ansvara för om blandade administrativa arbetsuppgifter på kontoret. Tjänsten är helt ny och behovet har uppkommit i och med att bolaget växer. Du kommer arbeta från företagets huvudkontor på Söder tillsammans med ett 20-tal härliga kollegor. Hive Streaming ser denna tjänst som långsiktig förutsatt att samarbetet funkar bra och i rollen så kommer du arbeta fyra timmar varje dag.

Då denna tjänst är på deltid varje dag vill vi att du motivera i din ansökan hur det funkar för just dig att arbeta 50% per dag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hive Streamnings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hive Streaming.

Arbetsuppgifter

Som kontorsadministratör kommer du ansvara för hela kontoret och diverse ekonomiskt administrativa uppgifter. Detta innebär bland annat hantering av löneunderlag, hantering av leverantörsfakturor samt korrekturläsa reseräkningar och följa upp försäkringar. Du kommer även stötta upp och hjälpa kontoret med diverse sysslor som hantering av post och beställning av kontorsmaterial.

Du kommer till exempel att:

Se över tidrapporteringen

Kontakta leverantörer

Hålla ordning och reda på kontoret

Tjänsten passar dig som har ambitionen att utvecklas i rollen men samtidigt kan vara prestigelös i det dagliga arbetet. Förmodligen vill du skaffa dig erfarenhet av administrativt arbete eller bygga på de kunskaper du redan har.

Vi söker dig som
  • Har lägst en gymnasial utbildning
  • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska så intern och extern kontakt med medarbetare och leverantörer sker på dessa språk
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du:

* Arbetat i liknande roll sedan tidigare

Som person är du framförallt organiserad och strukturerad samt har en god förmåga att koordinera och prioritera ditt arbete. Du trivs med mycket ansvar men har samtidigt inga problem med prestigelösa arbetsuppgifter. Eftersom du kommer arbeta självständigt är det viktigt att du tar egna initiativ till eventuella förbättringar och att själv leta fram den information du behöver. Vi ser även att du är flexibel och positiv i ditt förhållningssätt eftersom du kommer arbeta såväl högt som lågt.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: 50%, 20h. i veckan fördelat varje dag, måndag - fredag.
  • Placering: Fatbursgatan 1, Södermalm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hive Streamings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hive Streaming utvecklar och säljer lösningar för videodistribution. Företagets lösningar riktar sig primärt till större företag med behov att regelbundet sända video till anställda och partners. Hive Streaming är baserat i Stockholm med försäljning Europa och Nordamerika. Det arbetar mot kunder som Ericsson och Kelloggs.