Nytt år- nytt jobb som C# utvecklare?

Nytt år- nytt jobb som C# utvecklare?

När du kliver in genom dörrarna till CRM Treasury Systems möts du av ett gäng härliga kollegor. I denna roll kommer du främst att jobba med nyutveckling och i en miljö där stämningen är god och man löser uppgifterna tillsammans i teamet. CRM passar både dig som är i början av dig karriär och vill få en raketstart i arbetslivet eller dig som har några års erfarenhet och vill arbeta med att utveckla en produkt som gör skillnad för kunderna. För att passa som utvecklare i detta team behärskar du C# och har lätt för att lära dig nya saker. Sök omgående för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Teamet består av ett tjugotal personer där ungefär hälften är finanskonsulter som är kravställare gentemot kund och ger utvecklarna den information som de behöver. Resterande hälft av teamet är utvecklare och arbetar med C#.Net utveckling samt testning av systemet.

Systemet som CRM erbjuder sina kunder har byggts upp av CRM från grunden sen 2011 och den nya versionen har nyligen gått live. Eftersom CRM har 30 års erfarenhet ifrån branschen har de kunnat nyttja detta för att utveckla systemet till det bästa.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CRM Treasury Systems AB. och deras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du främst utveckla i C#.Net i nära samarbete med dina kollegor. Det kommer innebära att bygga på mer funktionalitet efter nya och befintliga kunders behov samt testa koden. Teamen arbetar agilt i sprintar på två till tre veckor där det dagligen är standup möten där ni går igenom vad som ska göras och prioriteras framåt. Rollen omfattar allt från krav, design, implementering, testning och förvaltning. Du kommer att få roliga och utmanande uppgifter som du löser med moderna verktyg.

Du kommer att jobba i ett team inom .Net teknik med fokus på C# och du kommer ständigt utvecklas inom rollen. När du startar kommer du få en introduktion i systemen och god stöttning av de mer seniora kollegorna. För dig som är junior får du god stöttning av de mer seniora kollegorna i teamet, vilket gör att detta är en perfekt roll för dig som är junior och vill lära dig och fortsätta utvecklas i rollen. Har du några års erfarenhet av utveckling sen tidigare kommer det finnas goda möjligheter att på sikt lära dig mer och ta större ansvar.

Vi söker dig som
  • Vi tror att du antingen har en universitet- eller högskoleutbildning inom IT, alternativt att du har läst en YH-utbildning och kodat mycket på fritiden samt har flera fritidsprojekt att visa upp.
  • Under rekryteringsprocessen behöver du kunna visa att du självständigt kan arbeta i C#.Net och att du brinner för systemutveckling och att lära dig nya saker. Detta genom tekniska frågor samt tester.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Det är meriterande om du kan WPF (Windows Presentation Foundation), XAML Unit testning, Entity framework samt om du har erfarenhet av IT säkerhet eller har finansintresse.
Som person är du driven och orädd för att testa nya saker. För att trivas hos CRM Treasury Systems ser vi gärna att du är nyfiken och gillar att vara påläst om nya verktyg. Du är en teamplayer som trivs med att samarbeta med andra och lösa uppgifter tillsammans. Vi ser gärna att du har ett öppet sinne och bidrar till god stämning till gruppen.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Stockholm, Värtahamnen
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Olsson eller Rekryteringskoordinator Joanna Medner
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CRM Treasury Systems AB har funnits sedan 30 år tillbaka men identifierar sig som ett startup bolag med innovation- och flexibilitetsanda. De är ett av de starkaste företagen i Norden med leverans av Treasury Management system och har idag ca 90 kunder som bl.a. består av stora tunga industribolag.