Nyexaminerad miljöingenjör till långsiktigt miljöuppdrag!

Nyexaminerad miljöingenjör till långsiktigt miljöuppdrag!

Är du nyexaminerad och vill ha en unik chans att förvärva meriterande erfarenhet inom hållbart miljöarbete mot bygg och fastighetssektorn? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Nu söker vi en ny medarbetare till vår kund som långsiktigt vill stötta upp, vara med och rådge samt agera expert mot både entreprenörer, offentliga myndigheter och fastighetsägare i olika miljö- och hållbarhetsfrågor. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I rollen som miljökonsult kommer du främst vara en del av förstadiet samt under produktionsstadiet i olika byggprojekt. Rollen innebär, innan ett byggprojekt drar igång på riktigt, administrativt arbete där du som nyexaminerad kommer få stötta upp i miljörelaterad dokumentation, rapportering och kvalitetsarbete.

När byggprojekten väl är igång och du själv har kommit in mer i rollen kommer ditt arbete vara mer mötesbaserad där du b.la. kommer delta på byggmöten och ansvara för att sätta hållbara miljömål beroende på projekt och kundens profil. Du kommer samordna entreprenörer med kunden för att uppnå de uppsatta miljömålen.

Du erbjuds

Detta är en unik möjlighet för dig som är nyexaminerad att inte bara förvärva mer erfarenhet inom miljöområdet utan att förvärva erfarenhet från hur en konsultverksamhet fungerar ur ett mindre perspektiv. Du kommer få bra stöd av din närmsta chef som också kommer ansvara för upplärning och introduktion tills du är självgående i din roll som miljökonsult. Då bolaget är litet är det din närmsta chef och du som kommer arbeta ihop.

Denna roll innebär mycket frihet under ansvar och du som gillar att få vara självgående, ta egna initiativ samt utmana dig själv kommer trivas bra i denna roll.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
  • Stötta upp i administrativa arbetsuppgifter relaterade till miljöarbetet i olika byggprojekt
  • Delta på byggmöten och agera expert i miljörelaterade hållbarhetsfrågor
  • Samarbeta med entreprenörer för att nå uppsatta miljömål
Vi söker dig som
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen mot hållbar utveckling, vatten och miljöteknik, miljöteknik eller annan utbildning med inriktning mot hållbarhet.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen
  • Har ett intresse för byggbranschen
Som person är du framförallt nyfiken och social. I och med att arbetet innebär att ibland vara på olika projekt under samma dag är det viktigt att du tycker om en varierad vardag och är flexibel. Vidare tror vi att du är noggrann, har ett stort intresse för att lära och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Stockholm, huvudkontor i Sundbyberg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund etablerades under 2013 och har en stabil kundbas och många spännande uppdrag. Deras verksamhet bygger på ett helhetstänkande med kundens verksamhet i centrum. de kombinerar specialistkompetens, kreativitet och affärsmässighet med lång och bred erfarenhet av miljöstyrning och samordning. De arbetar tillsammans och stödjer sina kunder i miljöarbete hela vägen från idé, analyser, planering och genomförande till utvärdering av resultat och förbättringsförslag till kommande projekt.