Nyexaminerad inom digital produktion till Skandia Accelerate 2019

Nyexaminerad inom digital produktion till Skandia Accelerate 2019

Är du ny i karriären, nyligen tagit examen eller blir klar till sommaren 2019 och vill starta din karriär på en av Sveriges största, kundstyrda bank- och försäkringskoncerner? Då har du möjligheten att just nu ansöka till Skandia Accelerate med start i höst! Bli en del av Customer Experience-avdelningen (CXM), i en miljö där det är i högt i tak, god sammanhållning och engagerade kollegor. För att du ska lyckas i din roll får du en gedigen introduktion och en egen mentor under programmet.

Information om uppdraget

Skandia Accelerate är utformat för dig som vill få en bra start på din karriär. Skandia satsar på dig och fem andra framtida kollegor för att ni ska få en gedigen grund att stå på, utvecklas i snabb takt och vara med och påverka Skandias framtid!

Som ny i karriären tror vi att du anser att det är viktigt att ditt egna höga driv kombineras med bra vägledning och ledarskap när du ska börja omsätta kunskaperna från utbildningen i praktiken. Detta är något Skandia är väl medvetna om och därför får du en egen mentor som kommer stötta och instruera dig men samtidigt utmana dig för att du ska utvecklas. Som del av Skandia Accelerate kommer du inte bara att få en språngbräda in på arbetsmarknaden, utan också möjlighet att bidra med dina kunskaper. Skandia uppmuntrar engagerade och drivna medarbetare till att växa inom företaget.

Det är för tredje gången som Skandia drar igång Skandia Accelerate. Denna gång kommer det bestå utav av totalt sex utvalda talanger.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Skandia.

Arbetsuppgifter

Med Skandia Accelerate får du en unik möjlighet att komma in på Skandias Customer Experience-avdelning och ta klivet från nyexaminerad till att bli Content Manager. Du får ta ett stort eget ansvar men får samtidigt guidning för att lära känna våra spännande arbetsområden.

Under 6 månader får du växla din tid mellan Accelerate-programmet och dina kollegor på CXM. Du kommer att få en mentor de första månaderna som lär dig om kulturen, kompetensområdet, arbetsuppgifterna och hur Skandia styrs och fungerar.

Content Manager-rollen passar dig som älskar att ta fram digitalt innehåll som gör skillnad. Arbetet innebär att du kommer att sätta upp, ta fram och optimera innehåll i text, form och bilder tillsammans med t.ex. UX-designers, marknad, produktspecialister och jurister samt kunna följa upp utskick eller webbsidor med statistik. Du kommer också få jobba med marketing automation och sätta upp mer eller mindre komplexa kundflöden för att personalisera våra utskick. För den delen av arbetet är det bra att du är strukturerad och noggrann.

Teamet som du kommer att jobba med har fokus på försäljning och kundupplevelse på Skandias webbplats och marketing automation inom affärsområdet spara. Vi jobbar tvärfunktionellt i olika roller som ux designer, crm-specialister och andra digitala kompetenser.

Här får du chansen att jobba med seniora kollegor i ett brett spann av områden och lära dig content på riktigt!

Vi söker dig som
 • Nyligen tagit eller tar examen inom digital produktion, medieproduktion, journalistik eller liknande till sommaren 2019
 • Älskar att skriva, ta fram digitalt innehåll och är vass på svenska språket
 • Har kunskap om email marketing och marketing automation, eller att det är något du vill lära dig
 • Gillar struktur och logik - och tycker att det låter kul att sätta upp komplexa kundflöden för personalisering
 • Kan grundläggande sökoptimering och har intresse för webbanalys samt har känsla för layout och form
 • Talar och skriver flytande svenska då Skandias webbplats är på svenska
Vi ser det som meriterande om du har jobbat i CMS-system (Skandia använder Episerver), program som Photoshop och liknande.

Med det sagt, kommer vi samtidigt lägga stor vikt vid att du har rätt inställning och vill lära dig mer om digital innehållsproduktion och att du alltid strävar efter hög kvalitet och kundfokus i arbetet samt har ett stort driv och engagemang.

Som person är du noggrann, serviceinriktad, orädd och trivs med att samarbeta med andra. Du är en person som ständigt strävar efter förbättring och är positiv, nyfiken och driven i ditt arbete. Vi tror att ambition är vägen till framgång och för att du ska lyckas i din roll räds du inte för att fråga, testa eller utmana. På Skandia genomsyrar ord som prestigelöshet, ödmjukhet och teamwork, vi hoppas du identifierar dig med dessa och tror att olikheter bidrar till ett bättre resultat.

Övrig information
 • Start: Programmet börjar 2 september
 • Programmets omfattning: 6 månader
 • Placering: Lindhagensplan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 Joanna Medner
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på Academic Work
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Skandia förvaltar mer än 600 miljarder åt deras 2 miljoner kunder och låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning och samtidigt bygger ett bättre samhälle. Hos Skandia finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar.

Hos Skandia är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper de värderar högst. Skandia tror att samarbete tar de längre än vad någon enskild person kan göra. Och tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att de sätter sina kunder först. Skandia säljer inte produkter, utan skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är de inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör deras medarbetare skillnad för deras kunder varje dag.