Nyexaminerad ingenjör med intresse för bergteknik till Geosigma!

Nyexaminerad ingenjör med intresse för bergteknik till Geosigma!

Har du ett intresse för anläggning och bergteknik och tycker att praktiskt arbete passar dig bättre än en kontorsbaserad roll? Vill du ha möjligheten till att utvecklas i en öppen organisation som värdesätter mentorskap och utbildningar? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Nu söker Geosigma sin nästa medarbetare som vill bli en del av deras berg-team och som, precis som dem, tror att bra resultat skapas tillsammans och genom olikheter? Bli en del av Geosigmafamiljen!

Information om uppdraget

Geosigma är ett teknikkonsultbolag med spetskompetens och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, landskapsarkitektur, mark, gata, VA och konstruktion. De är idag ledande inom förorenad mark, grundvatten och berg med mål om att leverera det bästa ledarskapet inom fler områden.

Idag utför Geosigma uppdrag åt kunder i många olika kategorier och segment från fastighetsutvecklare, till gruvbolag och infrastruktur. Deras filosofi är att skapa möjligheter från begränsningar och tror på att passion, pedagogik och kunskapsdjup är det som får dem att sticka ut från mängden.

I rollen som fältingenjör kommer din arbetsplats främst vara ute på fält på olika projekt runt om i Storstockholm. Blir din ambition att kunna i framtiden projektera de bergförstärkningar du mäter finns det stora möjligheter att göra det hos Geosigma. Du kommer så småningom att kunna ansvara för mätuppdrag beroende på svårighet och storlek. Dina arbetsuppgifter kommer innebära till exempel att kvalitetssäkra bultar i berg-förstärkningen i tunnelprojekt men även inom annan infrastruktur och anläggning. Geosigma har även en fullt utrustad mekanisk verkstad där mätutrustning utvecklas, byggs och repareras där du kommer att få kontakt med. Om intresse finns kan du även prova på utveckling- och forskningsuppdrag hos Geosigma!

Du kommer med hjälp av unik utrustning mäta kvalitet och bärighet för dessa bergbultar och därmed agera expert inom området för kvalitet. Vidare kommer du arbeta med kontinuerlig dokumentering och rapportering för projekten i relation till dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds

För denna tjänst kommer du som nyexaminerad få utbildningskurser i början av din anställning för att framåt få en mer dedikerad senior kollega att följa med under den första tiden. När du blivit mer bekväm i din roll kommer möjlighet till att få fler utbildningar internt och externt för att kunna utvecklas, alternativt få möjlighet till att prova på andra arbetsuppgifter eller delar av Geosigmas organisation såsom att gå mot en projektör- eller en byggledarroll.

Hos Geosigma är det högt i tak som rymmer mycket skratt och arbetsglädje. Ärlighet och kunskapsutbyte är en naturlig del i vardagen där medarbetarnas såväl som kundernas behov sätts i första rummet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Vara ute i fält och göra kvalitet- och bärighetsmätningar på bergkonstruktioner
 • Agera rådgivare och expert inom ditt område mot byggherrar och entreprenörer
 • Utveckla dina färdigheter inom bergkartering och bergprojektering
 • Dokumentera och administrera dina mätningar i relation till projekten
Vi söker dig som
 • Har en avklarad högskole- eller civilingenjörsutbildning mot byggteknik, samhällsbyggnad, anläggning eller bergteknik
 • Har ett stort intresse för fältarbete och bergteknik
 • Är flytande i det svenska språket både i tal och skrift
 • Är öppen för att resa ca. 1 gång/månad inom Sverige
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mättekniskt arbete med elektrisk, mekanisk eller ekoljud-baserad utrustning. Geosigma äger bl.a. Boltometer, Rock Bolt Tester och dragprotagare för bultar.

Som person tror vi att du är framförallt är nyfiken och tycker om variation i din vardag! Du är inte den som drar dig för att ta saken i egna händer och försöker lösa ett problem själv först innan du vänder dig till din kollega. Vi tror vidare på att du tycker om att ha kundkontakt och ser dig själv som en kommunikativ och konsultmässig person. Vidare är noggrannhet, struktur och ansvar något som ligger naturligt hos dig.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med möjlighet till överrekrytering
 • Placering: Storstockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geosigmas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

[Geosigma] (https://geosigma.se/) Är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, landskapsarkitektur, mark, gata, VA och konstruktion. De är ledande inom förorenad mark, grundvatten och berg och vi strävar efter ledarskap inom fler områden.

Geosigma utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, kommuner, kärnavfallshanteringsbolag, länsstyrelser, myndigheter och verk, oljebolag och andra teknikkonsulter.