Nyexaminerad Civilingenjör med erfarenhet av hållbarhetsarbete sökes!

Nyexaminerad Civilingenjör med erfarenhet av hållbarhetsarbete sökes!

Vår kund söker dig som är i början av din karriär efter examen som civilingenjör och har intresse och eller erfarenhet inom hållbarhetsarbete. Tjänsten är på heltid och långsiktig där du kommer få värdefull erfarenhet från ett företag som är ledande i sin bransch. Intresserad? Ansök då nu direkt då vi tillämpar löpande urval men glöm inte att genom personligt brev och CV vara tydlig med tidigare erfarenhet och eller intresse inom hållbarhetsarbete

Information om uppdraget

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work men för rätt person som utöver att ha erfarenhet av hållbarhetsarbete (från exempelvis ex-jobb eller sommarjobb) är analytisk och relationsskapande finns stora möjligheter till fast anställning efter uppdraget som konsult.

I den här tjänsten får du som är junior och ambitiös möjligheten att komplettera civilingenjörsprogrammets teori med praktisk erfarenhet från en utvecklande roll på branschledande företag.

Arbetsuppgifter

En av rollens förmåner är att den kommer vara bred och du kommer involveras i en rad olika områden. Du kommer bland annat att arbeta med uppgifter som:
 • Utveckling och förvaltning ledningsystem.
 • Medverkan vid strategiarbete inom hållbarhet
 • Medverkan vid utvecklingsprojekt av digitala produktionssystem
 • Driva egna utvecklingsprojekt inom ovana angivna områden.
 • Kvantitativa och kvalitativa analyser och utredningar av verksamhetsprestanda.
 • Förbättringsförslag som kommer in från organisationen.
 • Annat administrativt arbete
Vi söker dig som

Vi söker dig med civilingenjörsexamen och erfarenhet samt intresse inom hållbarhetsarbete. Vi ser exempelvis att du har examen inom industriell ekonomi eller motsvarande. Vidare är du resultatinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad.

För att passa in i gruppen är du en engagerad och positiv kollega som vill jobba i ett stort företag med personlig atmosfär. De språkliga kraven för tjänsten är svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten.

Vi har sagt det tidigare men säger det igen: har du erfarenhet från arbete inom hållbarhet är det meriterande för denna tjänst, var därför tydlig i din ansökan om du arbetat med detta i exempelvis sommarjobb eller ex-jobb.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se