Nyexad CA tekniker med stort intresse för IT-säkerhet

Nyexad CA tekniker med stort intresse för IT-säkerhet

Det här är tjänsten för dig som är nyexaminerad och är i starten av din karriär inom IT! Vidare är det tjänsten för dig som har ett stort intresse för IT-säkerhet och brinner för att utvecklas. Är du samtidigt initiativrik? Då har du hamnat helt rätt då du med din initiativrika förmåga ses som en stor tillgång för företaget.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en CA-tekniker med ett säkerhetstänk till en spänningsfylld IT-avdelning.

Den aktuella IT-avdelningen har ca 800 anställda och ansvarar för all IT som används av kundens ca 30 000 medarbetare. IT-avdelningen ansvarar för ett system som tillämpar en grundläggande del i verksamheten och som används under dygnets alla timmar. Systemet omfattar allt från ett ingripande mitt i natten till färdigställning av en förundersökning inför en rättegång.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och löpa på tillsvidare förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som CA-tekniker kommer du, med hög säkerhetsmedvetenhet arbeta med felsökning, test och drift av verksamhetskritiska miljöer. Tjänsten kräver ett aktivt deltagande i moderniserings- och utvecklingsarbetet mot virtualiserade och automatiserade tjänster. Vidare kan du arbeta med policys, regler och riktlinjer inom säkerhet.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta drift och förvaltning av CA-system
 • Felsöka och dokumentera komplexa CA-miljöer
 • Installera, konfigurera och dokumentera HSM
 • Designa CA-lösningar och att kontinuerligt motsvara verksamhetens krav på IT-säkerhet och tillgänglighet
 • Planera och införa automatiserade tjänster i CA-miljöer
Vi söker dig som
 • Har grundläggande förståelse för Linux och Windows
 • Relevant IT-utbildning, gärna inom IT-säkerhet
 • Har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av arbete med drift, utveckling och förvaltning av komplexa CA-miljöer med höga krav på säkerhet.

Som person ser vi att du har en stark analytisk förmåga, är eftertänksam och är initiativrik. Eftersom du kommer arbeta inom flera parallella projekt samtidigt krävs det att du är strukturerad och noggrann. Vi ser också att du har ett säkerhetstänk då du kommer att jobba med IT-säkerhet. Vidare har du en förmåga att på ett ansvarsfullt sätt driva ditt arbete framåt.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm City
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se