Nybliven student och på jakt efter extra jobb? Saturnus Konferens Slussen AB söker en...

Nybliven student och på jakt efter extra jobb? Saturnus Konferens Slussen AB söker en...

Är du en riktig doer med service i ryggraden som trivs i en roll där du får arbeta med praktiska arbetsuppgifter? Vi söker dig som är tekniskt lagd och trivs i en varierande roll med stort eget ansvar. Detta arbete är perfekt för dig som vill ha ett flexibelt arbete som lätt går att kombinera med studier. Skicka in din ansökan redan idag - vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Saturnus Konferens Slussen AB räkning en konferenstekniker som skall jobba på dagkonferensanläggningen Saturnus Konferens vid Slussen i Stockholm.

Vår kund Saturnus Konferens Slussen AB är ett företag som driver en dagkonferensanläggning med 14 konferenslokaler och 2 matsalar. De har sin anläggning precis vid Slussen på Söders hjärta i Stockholm. Arbetstiderna är förlagda på förmiddagen och du arbetar mellan 2-3 pass i veckan. Tjänsten som konferenstekniker är perfekt för dig som studerar och vill ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan om studierna.

Du erbjuds
 • Ett enkelt deltidsjobb vid sidan om studier
 • Dedikerat samarbete med en Konsultchef på Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Vara allmänt behjälplig med tekniken och utrustningen inför konferenser, alltifrån till ljud, ljus samt koppla in datorer till projektorer
 • Hantera ad-hoc problem som kan uppstå för Saturnus konferensgäster
 • Öppna möteslokalerna samt stötta kunden med konferensen
 • Vid mån av tid hjälpa till med konferensuppgifter
Vi söker dig som
 • Studerar om minst 50% vid universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier, alternativt har en annan dokumenterad sysselsättning om minst 50%
 • Är tekniskt intresserad och har god datorvana
 • Är intresserad av ljud och bild
 • Gillar att lösa problem och sätter kunden i centrum
Det är meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare samt om du har erfarenhet av att arbeta med att ge kunder hög service.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Flexibel
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. Vi ser gärna att du är stresstålig och tycker det är roligt att lösa problem och drar dig inte för att använda kreativa lösningar samt att du alltid sätter kunden i fokus. I din ansökan, se till att skicka med ett personligt brev där du motiverar väl varför just du är intresserad av tjänsten och varför just du är Saturnus nya medarbetare.

Övrig information
 • Start: Mitten av oktober
 • Omfattning: Deltid, uppskattad arbetstid 07.00-10.00, 2-3 pass i veckan
 • Placering: Södermalm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se