Norsktalande, student och skönhetsintresserad? Se hit!

Norsktalande, student och skönhetsintresserad? Se hit!

IsaDora, Loreal Paris, Biotherm, Dior och Max Factor - för att bara nämna några av de varumärken som företaget, och snart kanske också du, har äran att jobba med. Nu söker vi en norsktalande kundtjänstmedarbetare på deltid där serviceförmågan och ansvarstagandet är lika stort som intresset för skönhetsprodukter, doft och makeup. Är det du? Sök rollen idag!

Information om uppdraget

Företaget är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder de personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.

Det svenska huvudkontoret ligger på bästa adress mitt i centrala Stockholm och här präglas stämningen av arbetsmoral, levande feedbackkultur, glädje och skratt. Företaget tar också ett stort ansvar inom välgörande ändamål så som stöd till unga tjejer med psykisk ohälsa och ett hållbarhets- och återvinningstänk som genomsyrar organisationen. Nu stärker deras kundtjänstteam upp med en norkstalande kundtjänstmedarbetare för arbete 1-2 dag i veckan.

Arbetsuppgifter

Som norsktalande kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ge norska kunder service i världsklass och lösa deras problem med såväl kunskap, passion och energi. Det ska vara en upplevelse att komma i kontakt med dig på kundservice.
Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och hantera kundtjänstärenden via främst mail och telefon men även chatt
 • Ge kunderna råd angående exempelvis val av produkt eller förmedla helhetskoncept
 • Registrera inkommande ärenden i interna system
 • Vara spindeln i nätet mellan exempelvis butiker, inköpsavdelning och kund eller vara i kontakt och kunna föra bra dialog med externa partners så som leveransföretag
 • Sätta rutiner, skapa lathundar etc för att förbättra och effektivisera arbetet i kundtjänsten
 • Översätta vissa texter så som webbplatsinnehåll, sms eller kassaguider
Inkommande ärenden kan gälla exempelvis spårning av leverans, hantera returer, svara på frågor om kampanjer och erbjudanden, medlemsfrågor, tekniska problem med hemsidan etc. Den här rollen är för dig som kombinerar ett intresse för service med kunskap och passion för skönhetsprodukter.

Vi söker dig som
 • Studerar om minst 50% vid universitet eller högskola alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning.
 • Talar och skriver såväl norska som engelska obehindrat
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service och administration
 • Har starkt intresse för och goda kunskaper inom skönhet
 • Har förståelse för norsk kultur, mentalitet och marknad
 • Har god datorvana och kan hantera Office-paketet på god nivå
Som person är du:

* Serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande och självgående

Övrig information
 • Start: Omgående/efter sommaren
 • Omfattning: Deltid, 1-2 dag i veckan samt mer under semestrar/högsäsong
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se