Norsktalande kredithandläggare till globalt kreditkortsföretag

Norsktalande kredithandläggare till globalt kreditkortsföretag

Är du norsktalande och vill göra karriär på ett välkänt kreditkortsföretag? Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en strukturerad norsktalande kredithandläggare med stort servicefokus. Arbetstiden är förlagd under kontorstider 8-17 (40h/v) och kontoret är på Gärdet, Stockholm. Som kredithandläggare hos vår uppdragsgivare tillhör du avdelningen Consumer Credit, där du ger förstklassig service till bolagets kunder. Ditt team består av c:a 9 personer och du kommer hantera både norska och svenska samtal. Viktigt att du är flytande i både tal & skrift i det norska språket, samt även i svenska. Detta då det används i det dagliga arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare. Uppdraget kommer att vara på heltid och det kommer finnas goda möjligheter att bli överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att ringa utgående samtal till kunder, men du kommer dessutom att ha hand om inkommande samtal och övrig administration. Din uppdragsgivare ger dig en introducerande utbildning och därefter ingår du i kreditavdelningen som arbetar för att nå företagets högt uppsatta mål.

Du kommer till exempel att
 • Kontakta kortkunder som är sena med sina betalningar
 • Informera kunderna om deras situation och lägga upp en plan för hur de ska gå vidare
 • Göra kreditrelaterade bedömningar av kortkunders spenderingsmöjligheter
 • Hantera höjning/sänkning av kreditgränser
Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i det norska, svenska och engelska språket, både i tal och i skrift. Detta då det används i det dagliga arbetet
 • Har tidigare erfarenhet av service och har ett starkt intresse av kundservice
 • Har stark kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt i både norska och svenska språket
 • Har vana av att arbeta med telefonen som arbetsverktyg samt har datavana
 • Har en god analytisk förmåga
Det ses som meriterande om du:
 • Varit i en liknande roll tidigare och hanterat liknande ärenden över telefon
 • Hanterat ärenden på norska över telefon tidigare
 • Har erfarenhet av kundservice från kreditkortsbolag
Som person är du engagerad och strukturerad samt har skinn på näsan, då du ständigt kommer att jobba mot högt uppsatta mål. Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som trivs med en varierad arbetsbelastning.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med mycket god chans till förlängning eller överrekrytering
 • Placering: Gärdet (inledningsvis och tillsvidare på distans p.g.a. covid-19)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01 under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
* Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se