Norsktalande Chargeback officer till svensk storbank

Norsktalande Chargeback officer till svensk storbank

Trivs du i en administrativ roll där du både får djupdyka i detaljer, lösa problem samt med tiden ha en övergripande specialistkunskap? Lockas du även av att arbeta mot hela norden och är norsktalande är detta kanske rollen för dig! Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Banken hanterar nära 1,5 miljoner kundinteraktioner per år. I varje interaktion med kunder strävar alla efter att göra skillnad, och av den anledningen är deras viktigaste mål att leverera service i världsklass.

I rollen som handläggare kommer du att vara del av bankens Dispute-team som tillsammans hanterar reklamationer för hela Norden. Teamet består idag av 9 kollegor som arbetar mot den finska, svenska, norska och norska marknaden. Avdelningen genomgår en digitaliseringsresa där bankens kundinteraktioner flyttas till digitala kanaler, och du som medarbetare har en viktig roll i att bidra till den omställningen.

Uppdraget kommer att vara på heltid och anställningen kommer inledas på en visstidsanställning på ca 1,5 år. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad därefter, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Bakgrundskontroll
 • För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att fylla i den blankett som du finner här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.
 • Kreditupplysning, genomförs i samband med ett erbjudande.
 • En sekretessbilaga för banken signeras i samband med anställningsavtalet
Arbetsuppgifter
 • Hanterar varierande kundärenden kring reklamerade transaktioner i bankens system. Majoriteten av dessa ärenden är riktade mot den norska marknaden, men kan även vara mot hela Norden.
 • Kopplat till aktuella ärenden ha löpande mailkontakt med kund samt interna dialoger inom teamet, Legal-avdelningen och inblandade delar av banken vid exempelvis tolkning av regelverk.
 • Utifrån avdelningens digitaliseringsresa kommer även förslag på arbetssätt och effektivisering av rutiner vara en del av rollen.
För denna rollern erbjuds flexibilitet samt möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som
 • Inkommande ärenden är främst på norska, men även engelska. Det är därför är det viktigt att du är bekväm med att uttrycka dig på dessa språk i tal och skrift
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
Meriterande krav
 • Talar fler nordiska språk
 • Eftergymnasiala studier
 • Tidigare erfarenhet av arbete i en större organisation
 • Du har tidigare arbetslivserfarenhet av en administrativ roll, med kundfokus. Med fördel inom en liknande roll kopplat till finansiella produkter
 • Förståelse för regelverk och lagstiftning inom konsumentkreditområdet
Som person är du
 • Affärsmässig och noggrann
 • Ansvarstagande och problemlösande
 • Initiativtagande
Som person är du nyfiken, positiv, driven och har ett genuint intresse för ekonomi och finans. För att lyckas i rollen är det viktigt att ha ett professionellt bemötande med ett högt affärsfokus. Vidare är en förmåga att skapa en inledande struktur för att sedan kunna gräva i detaljer en viktig del av rollen. Banken värderar teamspelare som ser problem och situationer från olika infallsvinklar samt de som kan ta initiativ som bidrar till effektivisering.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 38,5 h/v
 • Placering: Arenastaden, Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och bankens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se