NAV/BC-konsult till TietoEvry!

NAV/BC-konsult till TietoEvry!

Nyligen slogs två av Nordens största IT-bolag ihop och bildade TietoEvry, i dagsläget ledande inom digitala lösningar. TietoEvry söker nu en NAV/BC-konsult till teamet i Stockholm som vill vara med på den fortsatta resan. På TietoEvry erbjuds du att arbeta med spännande projekt och kunder samt goda utvecklingsmöjligheter internt. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

TietoEvry är idag marknadsledande i branschen och vill nu utöka sitt team som arbetar med Microsoft Dynamics NAV/Business Central. Teamet samarbetar nationellt och finns på ett antal orter i Sverige, nu vill de utöka med ytterligare en person i Stockholm. Då TietoEvry alltid vill ligga i framkant och då teknik är en färskvara så är arbetssättet agilt och syftar till att alltid ligga nära och förstå kundernas behov och utmaningar.

Arbetsuppgifter

Som NAV/BC-konsult kommer du att arbeta med en varierande kundbas som verkar inom exempelvis lager och logistik, handel och transport. Du arbetar med flera kunder och projekt parallellt och har ett erfaret, kompetent team till din hjälp. Ditt ansvar börjar då ett behov kommer in från någon av TietoEvrys kunder. Du gör en behovsanalys och jämför hur kundens behov stämmer in på standardlösningarna som finns. I vissa fall behöver skräddarsydda lösningar tas fram och då har du TietoEvrys interna utvecklare till din hjälp. När en lösning är klar för implementering deltar du aktivt i detta samt bistår med hjälp och utbildning under driftsättningen. Vidare kommer du också arbeta kontinuerligt med förbättring och underhåll av kundernas befintliga system.

Vi söker dig som
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet som verksamhetskonsult alternativt att du är en avancerad användare inom NAV/Business Central eller liknande affärssystem
  • Har goda kunskaper inom ERP-system och deras uppbyggnader/moduler
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det kommer ses som meriterande om du också har en relevant akademiskt utbildning

Som person är du:
  • Orädd
  • Affärsmässig
  • Kommunikativ
  • Resultatinriktad
Övrig information
  • Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm
* Kontaktuppgifter: rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEvrys önskemål är att alla frågor gällande tjänsten går till Academic Work
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om TietoEvry och vad de gör här!