Nätverka bland näringslivets toppar? Jobba med både relationsskapande och sälj? Nätverksrådgivare...

Nätverka bland näringslivets toppar? Jobba med både relationsskapande och sälj? Nätverksrådgivare...

Brinner du för ledarskapsfrågor och förstår vikten av ett bra kontaktnät för att kunna utvecklas och lära av andra? Vill du arbeta på ett internationellt företag i en bransch som expanderar i högt tempo? Executives Global Network söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll och som trivs med frihet under ansvar! EGN är en värderingsstyrd organisation med en härlig kultur som tror på talang och således kommer hjälpa dig att omsätta teoretiska kunskaper till praktiska erfarenheter! Om du har fallenhet för att bygga relationer och vill göra karriär samtidigt som du har kul på jobbet är detta en chans du inte vill missa!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Nätverksrådgivare till EGN Sveriges (Executives Global Network.) Här kommer man arbeta med att konsultera och rekrytera chefer och ledare i näringslivet till ett professionellt nätverk. EGN är störst i sin bransch och växer. I och med detta söker de nu ytterligare medarbetare som vill utvecklas tillsammans med dem.

EGN har nyligen fått en Great place to work-certifiering viket innebär att det är en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EGN:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som Nätverksrådgivare kommer du arbeta med att skapa värde för andra människor i form av att hjälpa ledare och chefer till att bli del av nätverk som syftar till erfarenhet- och kunskapsutbyte och personlig utveckling. Tillsammans med dina kollegor inom ditt affärsområde identifierar du relevanta profiler inom målgruppen chefer, direktörer och specialister i svenskt näringsliv. Dessa profiler bygger du sedan relationer med genom kontakt via mail, telefon och fysiska möten, där medlemsrekrytering är ditt mål. Genom att konsultera och rådge medlemmen matchar du hen med en nätverksgrupp som passar dennes person och utmaningar.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot leads från Sales Support och arbeta nära dem
 • Rekrytera chefer och ledare till ett professionellt nätverk genom att matcha dem med andra medlemmar och på så sätt skapa nätverkskonstellationer av högsta klass
 • Lära känna och bygga goda relationer med dina kunder, där ett stort fokus ligger på att lära känna just din kund, dennes befattning samt behov och utmaningar
Denna tjänst passar dig som har ett stort utvecklingsfokus och driv i dig själv. Du kommer att få alla verktyg som krävs för att lyckas och växa i din yrkesroll, vilket ger dig en stor möjlighet att utvecklas och på sikt klättra inom företaget. Företaget präglas av en härlig kultur med stark teamkänsla där man hjälps åt för att nå de gemensamma målen.

Vi söker dig som
 • Har stor social kompetens, en professionell approach och förmågan att på kort tid skapa förtroende
 • Har erfarenhet från en roll där kundbemötande, sälj och relationsskapande varit en del av arbetet
 • Har en god omvärldskontroll och intresse för ledarskapsfrågor och näringslivet, samt en förståelse för chefers utmaningar och vardag
Det är meriterande om du
 • Arbetat i en säljande/konsultativ roll tidigare, men detta är inget krav
 • Utan hinder arbetar strukturerat i CRM-system
I denna roll är det dina personliga egenskaper som väger tyngst. Du behöver vara en öppen, nyfiken och lösningsorienterad person med en förmåga att inge förtroende och ha en affärsmässig tonalitet. Du är professionell i ditt arbetssätt, bygger långsiktiga relationer med chefer samt ledare och genom eget ansvar för ditt arbete tar du egna initiativ och vågar lita på din egen förmåga. Slutligen är en av framgångsfaktorerna för att lyckas att du tillför energi och glädje till dina kollegor och håller ett högt tempo, samtidigt som du arbetar mycket strukturerat och disciplinerat.

Övrig information
 • Start: Så fort som möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Grundlön + provision
 • Placering: Telefonplan, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EGN Sverige är en oberoende organisation som vänder sig till chefer och ledare som söker ett professionellt nätverkande. De skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande. EGN Sverige erbjuder också ett internationellt kunskapsutbyte mellan olika branscher, chefsnivåer och länder. Idag har de drygt 1800 medlemmar i över 100 grupper.