Morgonpigga studenter sökes till deltidsjobb under hösten

Morgonpigga studenter sökes till deltidsjobb under hösten

Som kursöppnare på FAR får du chansen att arbeta på den ledande leverantören i Sverige av kvalificerad utbildning inom revision, redovisning, skatt och controlling. Vi söker dig som är serviceminded och har en organisatorisk ådra. Vill du säkra upp höstens extrajobb redan nu? Är du student och vill arbeta med service i toppklass? Då tycker vi att du ska söka till tjänsten redan idag. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för FARs räkning tre studerande för att assistera under deras kursöppningar under hösten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FARs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FAR. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till februari 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Academic Work söker för FARs räkning tre kursöppnare inom området Utbildning. Affärsområdet Utbildning levererar mer än 100 olika utbildningar inom revision, redovisning, skatt och controlling. Förra året utbildades över 10 000 personer och fler än 90 procent var mycket nöjda med sin utbildning. Nu behöver projektledarna på FAR avlastning under vårens events och utbildningar. Tjänsten innebär en unik möjlighet för dig att skapa ett värdefullt nätverk i näringslivet då utbildningarna ofta genomförs av mycket erfarna och kompetenta personer t.ex. från de större revisionsbyråerna.

Du kommer att vara en del av ett team om två studenter som tillsammans ansvarar för att varje utbildningstillfälle är bemannat. Som kursöppnare kommer du att fungera som projektledarnas högra hand. Ditt ansvar blir att se till att allt är organiserat inför utbildningens start samt ge den högsta graden av service gentemot deltagare och föreläsare. Detta är det perfekta extrajobbet för dig som vill ha en extra inkomst som samtidigt inte tar upp så mycket tid från skolan.

Du kommer till exempel att:
 • Assistera projektledare i deras arbete och förberedelser
 • Hjälpa till att packa upp och placera ut material inför utbildningstillfällena
 • Hälsa deltagare välkomna och informera om praktiska detaljer t.ex. lunch, toalett etc samt välkomna föreläsaren
Vi söker dig som
 • Är studerande på minst 50% under höstterminen
 • Kan arbeta ca 1-3 morgonpass/vecka. Passen är förlagda på morgonen mellan c:a 07:30 10:00, avvikelser kan förekomma. Oavsett om ditt arbetspass är kortare får du alltid betalt för minst 3 timmar
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett servicerelaterat yrke sedan tidigare
 • Är utåtriktad, social och känner dig bekväm med att stå inför en grupp människor och hälsa dom välkomna inför varje utbildningstillfälle
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
Som person har du en stark känsla för service och du arbetar lösningsfokuserat och tycker om att organisera. Du har ett öga för kvalitet, är handlingskraftig och ser vad som behövs ordnas inför och under utbildningstillfällena. Du är en ansvarstagande "doer" då projektledarna ska känna sig trygga med att delegera arbetsuppgifter till dig. Då tjänsten innebär kontakt med FARs föreläsare och deltagare ser vi att du är kommunikativ.

Du kommer att ingå i ett team med totalt fyra studenter från Academic Work. Tillsammans ansvarar ni för att uppdragstillfällena blir bemannade, hjälps åt att byta pass med varandra vid behov och täcker för varandra vid eventuell sjukdom. FAR kommer att lägga upp alla pass i ett schemaläggningssystem där du enkelt går in och bokar upp dig på de pass som fungerar för dig.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: 1-3 morgonpass/vecka, notera att behovet varierar, vissa veckor kan du få möjlighet att arbeta mer och vissa veckor mindre.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork