Morgonpigg butikssäljare på deltid till Optimera Kallhäll

Morgonpigg butikssäljare på deltid till Optimera Kallhäll

Är du en person som ofta är uppe med tuppen och letar efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Har du ett intresse för byggbranschen och är redo att ta dig an nya utmaningar inom service? Vi söker just nu en butikssäljare till Optimeras butiker i Kallhäll, låter det intressant? Läs mer nedan och skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en butikssäljare på deltid till Optimeras enheter i Kallhäll med start v.36. Detta är en stor möjlighet för dig som vill få erfarenhet från byggbranschen och utvecklas inom sälj- och kundservice i en tjänst som du kan kombinera med studierna. Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs och beskrivs av medarbetarna som en arbetsplats med bra ledarskap och samhörighet där alla hjälps åt.

Du kommer att ingå i en studentpool och arbeta cirka två pass i veckan. Arbetspassen ligger vanligtvis mellan 08:00 14:00. Du kan själv planera ditt arbete genom att lämna intresseanmälan de dagar du inte har något i skolan men kravet är att du ska kunna jobba två pass i veckan.

Du kommer framförallt att arbeta i butiken som ligger i Kallhäll, men det kan även förekomma att behovet finns på andra butiker i Norrort-området.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Optimera. Uppdraget är på deltid och sträcker sig minst sex månader framåt men förutsatt att samarbetet fungerar bra för båda parter finns goda chanser att bli förlängd.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du vara Optimeras ansikte utåt mot kunder och ge dem service av högsta kvalitet. Tjänsten innebär ett ansvar för försäljning, exponering och lagerpåfyllnad i butiken och på lagret. Som en del av detta arbetar du i ett nära samarbete med enhetschef, butiksledare, lagerledare och övriga kollegor på enheterna.

Du kommer även arbeta med:
 • Inventering av varor och registrering av lagersaldo
 • Kassatjänst
 • Utplockning och viss ordermottagning
 • Ordning och reda på butiks- och lagerytor
Tjänsten passar dig med talang för service och kundbemötande som vill komma in på ett expansivt bolag i byggbranschen!

Vi söker dig som
 • Har en pågående eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av dina studier
 • Har goda muntliga kunskaper i svenska och engelska då det krävs för att kunna kommunicera med kunder
 • Det underlättar om du har körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till butikerna
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet från servicerelaterat arbete eller försäljning
 • Har truckkort
 • Kan arbeta i butiken som ligger i Kallhäll samt vara villig att jobba på andra butiker i Norrort
Som person är du sälj- och serviceinriktad och trivs i en social roll där du är företagets ansikte utåt. Att leverera service av världsklass är därför en självklarhet för dig. Du har ett gott ordningssinne och en förmåga att strukturera upp ditt arbete. Det är även viktigt att du är självgående med drivet att få saker och ting gjorda. För att passa i rollen är du flexibel och kan arbeta och anpassa dig till arbete i flera olika butiker.

Övrig information
 • Start: 5/11, V. 45
 • Omfattning: Du ska ha möjlighet att arbeta ca. två arbetspass i veckan
 • Lön: Ca. 150 kr/h
 • Placering: Kallhäll
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Optimeras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs och idag finns 47 butiker runtom i Sverige.