Montörer till internationellt elektronikbolag!

Montörer till internationellt elektronikbolag!

Nu söker vi flertalet montörer som vill gå in och vara med och påverka affären hos en av våra stora kunder inom elektronik! Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till ett av de bolag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Hos dem utmanas du varje dag - vill du bli en del av deras fortsatta resa? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund behöver öka personalen vid en utav deras produktionslinjer och därför finns nu möjlighet för dig att komma in på ett spännande tekniktungt bolag där goda utvecklingsmöjligheter ges.

Vår kund står idag inför en förändringsresa och om du vill vara med och påverka och förbättra deras arbete internt - då är det dig vi söker.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:
  • Montera vår kunds produkt
  • Installera produktionsmaskiner i vår kunds fabrik
  • Arbeta med kontinuerliga förbättringar kopplat till produkten
Vi söker dig som
  • Minimum gymnasieutbildning, önskvärt teknisk inriktning
  • Talar och skriver flytande engelska och svenska
  • Stort intresse av montering/meck, antingen från arbete eller privat. Skriv med detta i ditt CV då vi kommer göra selekteringen utifrån detta.
Meriterande är: Tidigare kunskap av meck/montering och önskvärt finmekanik

Som person tror vi att du är en lagspelare. Du är positiv, kommunikativ och noggrann. Du kommer att vara en del av ett team som fungerar mycket bra med kontinuerliga förbättringar så att du strävar efter ett föränderligt miljö är att föredra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Lön: Timbaserad månadslön 22500 kr
  • Placering: Stockholm, Täby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se