Mjukvaruutvecklare till växande bolag

Mjukvaruutvecklare till växande bolag

Är du nyexaminerad inom mjukvaruutveckling och vill ständigt utvecklas? Är du som person nyfiken med ett stort intresse för inbyggda system och beredd att utföra både små och stora arbetsuppgifter? Då tror jag detta är ditt nästa drömjobb! Codiax är ett mindre växande bolag som verkligen investerar i sin personal med centralt fokus på utveckling och god arbetsmiljö. Hos Codiax har man roligt på jobbet och det vill vi att du också ska ha!
Denna chans får du inte missa. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Codiax räkning en mjukvaruutvecklare till deras kontor i Solna som idag består av fyra medarbetare med ambition om att växa och bli fler!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Codiax. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med Codiax kunders behov inom inbyggda system, men även få bidra till något av företagets interna projekt. Varje projekt är unikt och det kan vara antingen att du utvecklar en kunds embedded Linux och applikationer på plats. Det kan också handla om att göra tillägg och anpassningar till befintliga system, och andra gånger om nyutveckling.

Till en början kommer du att få sitta inhouse i projekt och få en handledare för att få rätt stöd och komma in i rollen på bästa sätt. Vidare kommer du få möjlighet att gå kurser/utbildningar inom området. På sikt kommer du även få möjligheten att komma ut till deras kunder och arbeta som konsult på plats.

Tjänsten passar dig som ser ödmjukt och nyfiket på ett litet bolag med stora ambitioner! Med ett litet företag kommer snabba beslutsvägar vilket skapar flexibilitet och en möjlighet för medarbetaren att påverka. Du kommer erbjudas enorm utvecklingsmöjlighet och arbeta tillsammans med grundarna som besitter en gedigen kompetens inom området - det är inspirerande!

Vi söker dig som
 • har en högskoleutbildning inom elektronik och/eller mekatronik
 • har mycket god kunskap om inbyggda system och C++ programmering
 • är flytande i tal och skrift i det svenska och engelska språket då båda används dagligen inom företaget och dialog med kunder
Det är meriterande om du
 • har tidigare erfarenhet av Python eller C
 • har erfarenhet av Linux
Som person är du genuint teknikintresserad och nyfiken på att vilja lära dig och ständigt utvecklas. Vi ser även att du självgående och prestigelös, exempelvis tvekar du inte att både arbeta med små som stora arbetsuppgifter. Då företaget består av fyra medarbetare som värdesätter en god arbetsmiljö är din sociala förmåga och engagemang till gruppen otroligt viktigt.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Maria Swedner, maria.swedner@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Codiax önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Codiax grundades 2014 med ambitionen att bygga ett ledande expertföretag inom öppen källkod, inbyggd Linux och realtidslösningar. Området Open source är stort och under ständig förändring. Codiax tar fram specifika open source-lösningar för varje kundprojekt. Med företagets erfarenhet och djupa kunskaper från ett stort antal open source-baserade projekt hjälper de sina kunder till de bästa delarna av öppen källkodsprogramvara.