Mjukvarutekniker till globalt företag i framkant!

Mjukvarutekniker till globalt företag i framkant!

Här blir du en del av IT-serviceteamet på ett globalt företag under expansionsfasen i en roll som överbryggar mot mjukvarusavdelningen och säkerhetsställer att utrustningen hos slutanvändare fungerar och håller senaste uppdateringar med krav på säkerhet och funktion. I din roll är du noggrann, flexibel och pålitlig. Din förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter gör att du med lätthet kan hantera flera uppgifter på en gång där prioriteringar snabbt kan skifta. Det här låter som något för dig, eller hur?

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en mjukvarotekniker till ett långsiktigt uppdrag. Här får du möjlighet att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på en internationell arbetsplats som präglas av gemenskap och utveckling.

Vår kund är en ledande global leverantör som arbetar för helhetslösningar inom säkerhet. De är baserade i Stockholm men har organisationer och regeringar världens alla länder som sina kunder och hjälper dessa att skapa en säkrare plats för människor. Bolaget är i framkant inom sin bransch och är en ledande global leverantör av högpresterande biometriska registrerings- och datafångstlösningar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ditt fokus kommer vara att utveckla och förvalta vår miljö med kundspecifika konfigurationer i Windows och på applikationsnivå som inkluderar kontakt med slutanvändare och partners runt om i världen. Du kommer också tillsammans med serviceteamet ansvara för felsökning, uppföljning, installation, underhåll och reparation av utrustning hos kund. Administrativt arbete så som att hantera supportärenden och registrera felanmälningar samt att kategorisera och prioritera dessa ingår också i dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Vi ser att du som söker tjänsten i grunden har en mjukvaro-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet eller annan teknisk utbildning med inriktning på Windowsmiljö och har ett stort intresse för IT och teknik. Vi ser att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter. Du är trygg i din kompetens och kan arbeta självständigt samt effektivt identifiera fel och problem som uppstår hos kunderna.

Dessutom förutsätter vi att du har en god kommunikativ förmåga i kombination med din servicekänsla och din tekniska kunskaper. I den här rollen behöver du initialt behärskar:
  • Windows (säkerhet, Windows server, Intune etc.)
  • Scripthantering
  • SCCM och MEM
  • God kunskap inom Office 365
  • Obehindat talar och skriver på svenska och engelska
  • B-körkort
Övrig information:
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se