Meriterande roll som chefsassistent för Strukton Rail!

Meriterande roll som chefsassistent för Strukton Rail!

Har du tidigare administrativ erfarenhet och vill bygga på dessa med en bred roll i en varierande miljö? Är du en strukturerad och driven person som gillar att ta egna initiativ i arbetet? Då kan det vara just dig vi söker till Strukton Rail Sveriges största järnvägsentreprenörer som bland annat är ansvariga för underhållningsarbetet för Stockholms tunnelbanor. På deras kontor i Västberga sitter nu arbetschefen Veronica och väntar på att få välkomna en serviceinriktad kollega som på daglig basis kan hjälpa till med hennes dagliga arbetsuppgifter. Känner du dig därför redo för en nystartad roll där du kommer få chansen att växa med ansvar? Vänta i så fall inte med att skicka in din ansökan, då vi går igenom urvalet löpande och förväntar oss många sökande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en chefsassistent för Strukton Rail:s räkning med start i slutet på augusti. Uppdraget kommer initialt sträcka sig tre månader framåt där du kommer arbeta mellan 07:00-15:30 med möjlighet till viss flexibilitet.

Du kommer i rollen arbeta i nära samarbeta med Veronica som är högt ansvarig för tunnelbanearbetet i Stockholm och som är med i företagets ledningsgrupp. Du kommer ha en utgångspunkt från deras kontor i Västberga, men kommer också följa med Veronica på en hel del möten runtomkring i Stockholm. Här kommer du i en bred roll stötta henne, både med planering inför möten men också med arbetsuppgifter med mer administrativ karaktär. Du kommer i början av ditt uppdrag få en ordentlig introduktion, och ditt ansvar kommer därefter växa ju varmare du blir i rollen så att du på bästa sätt kan komma in i arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Strukton Rail. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tre månader framåt, men där det finns goda chanser till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som chefsassistent kommer du vara en viktig nyckelspelare, där du ihop med Veronica hjälper till att planera hennes dagar och ser till att hennes fullbokade kalender med möten och besök rullar på. Du kommer att vara hennes högra hand under arbetsdagen där hon alltid kan lita på att du har koll på läget och ser till att kalenderbokningar och protokoll sköts som de ska.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta bokningar av möten och annan kalenderadministration
 • Hantera protokoll på möten och arbetsplatsträffar
 • Vara behjälplig i planering, genomförande och uppföljning av möten
 • Ansvara för sortering av mail och pappersarbete.
Tjänsten passar dig som har viss erfarenhet administrativt arbete och som nu vill utvecklas ytterligare i ett omväxlande arbete där du kommer blanda höga och låga arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

De personliga egenskaperna kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess. Det är av stor vikt att du är en strukturerad person som trivs med att ta egna initiativ och gärna kommer med förslag på förbättringar. Du är prestigelös och trivs i stöttande roller där du på daglig basis kommer arbeta administrativt.

För att bli aktuell för tjänsten är det krav att du:
 • Kommunicerar obehindrat och professionellt på svenska, både i tal och skrift
 • Har tidigare administrativ erfarenhet
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av liknande roller
 • Tidigare har arbetat i Sharepoint
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 07:00-15:30.
 • Placering: Västberga
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strukton Rail:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork