Meriterande jobb som säljare till Dote!

Meriterande jobb som säljare till Dote!

Missa inte denna möjlighet att få goda erfarenheter och en kort startsträcka till din framtida säljkarriär! Det som krävs för den här tjänsten är ambitioner och driv- och viljan att jobba med försäljning. Tillsammans med hungriga kollegor kommer du att triggas till att ständigt leverera resultat och samtidigt ha väldigt kul på vägen! Är du redo för att sätta igång? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dote´s räkning Säljare till deras kontor. De utökar nu sitt heltidsteam på deras kontor i hjärtat av Vasastan och söker nu drivna personer som vill utvecklas inom försäljning.

Dote har sedan 2009 lagt en karriärgrund för många mycket framgångsrika medarbetare, både internt och externt. De erbjuder dig en fast lön enligt kollektivavtal med goda möjligheter till hög provision. För dem är det viktigt med god stämning på kontoret och satsar därför mycket på roliga aktiviteter, tävlingar, AWs och mycket mer. Dote jobbar med försäljning av några av Sveriges starkaste varumärken. Ett lotteri med över 1 miljon kunder eller ett av världens största välgörenhets organ. De är sammanlagt ca 140 kollegor på kontoret som arbetar heltid och deltid. Ett sammansvetsat taggat gäng som älskar att leverera toppresultat!

I din ansökan skall ditt CV vara bifogat samt en motivering om varför vi skall gå vidare med just dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dotes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Tjänsten är en delrekrytering vilket innebär att efter en urvalsselektering presenteras kandidaten till Dote. Alla som söker tjänsten och går vidare kommer inom en till två veckor bli kontaktade utav ansvariga hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Dote kommer du förmedla lotteriprenumeration med ett fördelaktigt och unikt erbjudande till en specifik målgrupp. Du kommer kontinuerligt arbeta med både nya- men främst befintliga kunder. Som säljare är telefonen ditt främsta verktyg och du kommer arbeta mot tydligt uppsatta mål.
Du kommer till exempel att:
 • Ringa varma och kalla säljsamtal
 • Förmedla och sälja lotteriprenumeration genom telefon
På Dote kommer du utvecklas både personligt och yrkesmässigt. Du kommer arbeta i en ung miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Dote älskar försäljning!

Vi söker dig som
 • Stort intresse utav försäljning
 • Gymnasial utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • Tidigare erfarenhet av försäljning
 • Tidigare erfarenhet av idrott
Vi värdesätter personlighet före erfarenhet. För att lyckas i rollen som Säljare är du social och resultatinriktad. Du motiveras av uppsatta mål och gillar att utmana dig själv och kollegor. Du har en kreativ, lösningsorienterad och positiv inställning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Kontorstider
 • Placering: Luntmakargatan 94, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Oscar Svalland, rekryterare
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på Academic Works hemsida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2009 har vi vuxit från uppstickare till välrenommerad byrå. Genom långa samarbeten och ständigt ifrågasättande är vi tongivande i den svenska callcenterbranschen. Vår vision är att genom kvalitet, innovation och yrkesstolthet ska vi leda och utveckla plattformen för svenskt callcenter.