Meriterande extrajobb som Sales Assistant till Filmic Art!

Meriterande extrajobb som Sales Assistant till Filmic Art!

Är du studerande i dagsläget och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Har du ett stort intresse för film och produktion och vill få en inblick i denna bransch samtidigt som du arbetar med att skapa kundrelationer? Om det dessutom passar dig bra att arbeta 6 timmar i veckan kan du vara den vi söker för rollen som Sales Assistant till Filmic Art!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sales Assistant på deltid till regisserande produktionsbolaget Filmic Art. Filmic Art har sitt kontor i Gamla Stan och här möts du av 5 kollegor samt ett större antal frilansartister som arbetar i bolagets olika projekt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Filmic Art. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns därför goda möjligheter att arbeta här under hela din studietid.

Arbetsuppgifter

Som Sales Assistant kommer du att stötta upp företagets VD samt Exekutiva producent som i dagsläget ansvarar för försäljningen hos Filmic Art. Du kommer dels att ringa och boka möten med potentiella kunder men även följa med ut och medverka vid möten med kunder. Filmic Arts kunder är främst olika reklam-/mediebyråer men även andra företag som på något vis använder sig av reklamfilmer. I rollen kommer du även att göra research om de bolag du kontaktar för att få en mer övergripande bild av deras verksamhet.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för film/animation samt produktion och som vill få en inblick i denna bransch. Vidare passar den dig som tycker om att ha mycket kundkontakt i din roll.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har ett intresse för denna bransch och för film/animation
Det är meriterande om du
 • Studerar en utbildning inriktad mot film/produktion/media eller liknande
 • Har tidigare erfarenhet från denna bransch
Som person är du driven, orädd och kommunikativ, du trivs med att ha flera kontaktytor och att skapa relationer med kunder. Vidare är du lyhörd och har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du tar gärna egna initiativ och du tar ansvar för ditt eget arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 6 timmar/vecka
 • Placering: Gamla Stan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Filmic Arts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Filmic Art är ett regisserande produktonsbolag som kombinerar animation, visuella effekter och film. De gillar att ta sig an det andra tycker är svårt och kombinerar gärna 3D och 2D animation med VFX och filmat material för att berätta historier på nya och spännande sätt. Som filmbolag hjälper Filmic Art kunder över hela Skandinavien samt Europa med filmproduktioner. Teamet i Stockholm består av skickliga personer inom grafisk design, animation, 3D, VFX och filmproduktion.
Tillsammans med sina kunder har Filmic Art som produktionsbolag vunnit flera Svenska och Europeiska priser. Bland annat bästa animation i Roy, Guld i Deauville International Green Awards och silver i Cannes Corporate Awards.