Merchant Service Administratör till Fintech bolag! SÖK IDAG!

Merchant Service Administratör till Fintech bolag! SÖK IDAG!

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba administrativt på avdelningen för Merchant Service på ett välkänt Fin-Tech bolag i centrala Stockholm. Har du IT-bakgrund och är intresserad av administration kopplat till IT kan detta vara rätt ingång. Tjänsten har start omgående och sträcker sig fram till årsskiftet. Här kommer du vara en stor tillgång och dina kvalitéer inom administration kommer att sättas på prov! Välkommen in med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning administratörer som vill arbeta heltid på en stor organisation med arbetsuppgifter inom administration och data på avdelningen för Merchant Service. Här kommer du att jobba för företagets alla marknader med att exempelvis skapa nya användare för nyttjandet av företagets tjänster samt administrera nuvarande användare. För att du ska trivas i rollen som administratör är det viktigt att du är bekväm med monotona arbetsuppgifter och sporras av att ge exceptionell bra service till dina kollegor.

För rollen krävs det att du visar prov på din analytiska/logiska förmåga genom att genomföra ett logiktest. Detta är en viktig och central del av rekryteringsprocessen. Det är därför fördelaktigt om du tidigare provat på att genomföra ett sådant test. För att komma vidare i processen krävs ett visst resultat. Testet består av 15-20 frågor med mönster och där du ska påvisa hur mönstret/bilden kommer att se ut på nästkommande bild genom analytiskt/logiskt tänkande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kan till exempel få arbeta med:
 • Hantera och administrera kunder inom kundens affärsystem
 • Registrera nya användare och hantera administration kopplat till dessa
 • Sköta administrationen för befintliga användare av tjänsterna
Fler administrativa arbetsuppgifter kommer tillkomma och variera.

Vi söker dig som
 • Har god datorvana
 • Ha god analytisk förmåga då rekryteringsprocessen inkluderar ett logiktest
 • Har mycket god kunskap i engelska, då allt arbete sker på engelska
 • Du ska kunna börja omgående
Det ses som meriterande om du:
 • Arbetat inom service-relaterat yrke tidigare
 • Haft datorn som främsta arbetsverktyg
Som person är du nyfiken och tar lätt in ny information. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med en positiv och flexibel intällning. Vidare är du serviceinriktad, prestigelös samt tycker om att arbeta med administrativa arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, fram till årsskiftet
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork