Mekanikkonstruktör till Pricer

Mekanikkonstruktör till Pricer

På Klarabergsviadukten i Stockholm arbetar man varje dag för en mer hållbar vardag. Pricer utvecklar och tillverkar elektroniska prisetiketter för detaljhandeln runtom i världen. Nu söker de en mekanikkonstruktör till sitt hårdvaruteam i Stockholm.

Information om uppdraget

I över 27 år har Pricers idéer, teknik och människor förändrat hur dagligvaruhandeln arbetar och förvandlat en hel bransch. Pricer är idag den enda leverantören av ESL - Electronic Shelf Labels - som arbetar med optisk, trådlös kommunikation, vilket ger ett pålitligt och skalbart system. Det betyder att deras etiketter förbrukar betydligt mindre energi än andra kommunikationssystem, och samtidigt behåller snabbhet, flexibilitet och en branschledande batteriprestanda. Pricer har en stark framåtanda och gör just nu stora satsningar på innovationsprojekt.

I hårdvaruteamet hos Pricer är två saker säkra - det finns lång erfarenhet och kunskap inom elektronik och alla medarbetare älskar teknik! Organisationen är platt och man tillämpar en agil projektmetodik i tvärfunktionella grupper med andra hård- eller mjukvaruavdelningar.

Om du vill få utlopp för din kreativa sida - gör dig redo för Lab Fridays på kontoret, när du tillsammans med dina kollegor får fria händer att utforska och utveckla nya produkter. Hittills har man utvecklat skärmar som visar när nästa tåg till Uppsala går, eller en skärm vid entrén som visar mängden nederbörd i realtid så att du hinner ta med ett paraply innan du går.

Arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör hos Pricer får du chansen att utveckla nya produkter i en perfekt balans mellan design och funktionalitet, med fokus på mekaniska delar, främst i plast, för Pricers inbyggda produkter. I rollen kommer du även att agera support och bidra till att förbättra den interna testplattformen, nya produktfunktioner och befintlig utrustning.

Tjänsten passar dig som är ute efter ett spännande jobb hos ett globalt företag med internationell profil där du får chansen att se alla delar i produktcykeln. Du brinner för teknik och trivs i roller där samarbete är en nyckel.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning inom maskinteknik, mekanik, teknisk fysik eller närliggande område
 • Minst två års erfarenhet av mekanikkonstruktion och har kommit i kontakt med plastkonstruktion
 • Kunskap i SolidWorks eller liknande CAD- eller designmjukvara
 • Kunskap i det svenska samt engelska språket i tal samt skrift
Det är även meriterande om du:
 • Har kommit i kontakt med utveckling av produkter för högvolymstillverkning och dokumentation för produktion
 • Är bekant med koncepten DFM (design for manufacturability), MFA (mold flow analysis) och har kunskap i PL-system (dokumentationshantering)
 • Har kunskap i kinesiska eller franska
För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du besitter egenskaperna ansvarstagande, strukturerad, noggrann och att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Klarabergsviadukten, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Isabelle Lundborg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pricers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Pricer här.