Medicinsk transkriberare till Kantar Sifo!

Medicinsk transkriberare till Kantar Sifo!

I denna tjänst får du en ypperlig möjlighet att använda dina akademiska kunskaper inom medicin i ett praktiskt sammanhang. Som medicinsk transkriberare får du arbeta flexibelt och planera arbetstider när det bäst passar dig, samtidigt som du får arbeta projektnära i en bransch som du ser dig själv arbeta inom efter studierna. Om du söker en roll där du samlar meriterande erfarenhet inom medicin och som dessutom är långsiktig, läser du rätt annons. Ansök idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Navigare är Kantar Sifos experter på rådgivning och beslutsunderlag inom Life Science. Sedan 1985 är vi ledande inom marknadsundersökningar på området hälsa och läkemedel. Vi använder oss av olika metoder för datainsamling, som till exempel webbenkäter/ onlineundersökningar, telefonintervjuer och digital research, och gör kvalitativa undersökningar med djupintervjuer och fokusgrupper både live, på telefon och digitalt.

I rollen som medicinsk transkriberare kommer du att arbeta med projekt som kan handla om alltifrån undersökningar av patientgrupper med bröstcancer, när i behandlingstrappan som ett visst preparat brukar sättas in eller hur man bör gå till väga för att lansera en ny produkt (t.ex. huvudvärkstabletter). Projekten tilldelas dig av ansvarig projektledare och ni kommer vara 2-3 personer som arbetar aktivt med projektet. Din roll kommer vara centrerad kring eftertranskriberingen av ljudfiler som behandlar intervjuer med målgruppen. Dessa intervjuer innefattar många medicinska termer och det är således ett ypperligt tillfälle för dig som studerar inom området att få använda dina kunskaper. Du kan läsa med om din framtida arbetsplats här!

Du erbjuds
  • En roll med stor flexibilitet och frihet under ansvar
  • En långsiktig deltidsroll där du får möjlighet att inte bara dryga ut CSN-kassan, men också arbeta i projekt som går i linje med dina studier
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Läsa in dig på projektet som du kommer att arbeta samt de preparat som kommer att behandlas i intervjuerna

Transkribera ljudfilerna i projekten som du blir tilldelad, ett projekt i taget

Vi söker dig som

Studerar till läkare, sjuksköterska, apotekare eller likvärdig universitetsutbildning och du har minst 1 år kvar av dina studier

Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska då språket används i det dagliga arbetet

Har god datavana

Som person är du:

Noggrann

Flexibel och kan anpassa dig till att arbeta mellan 5, och upp till 20 timmar i veckan

Besitter personlig mognad

Övrig information
  • Start: 8/3-2021
  • Omfattning: deltid under terminerna
  • Placering: hemarbete
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kantar Sifos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Tolk & Översättare
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se