Medicinsk riskbedömare till ledande försäkringsbolag!

Medicinsk riskbedömare till ledande försäkringsbolag!

Vi söker nu dig med en bakgrund inom sjukvården och nu är redo att ta dig an möjligheten att arbeta som medicinsk riskbedömare till ett av Sveriges största försäkringsbolag. Är du även analytisk och kommunikativ? Då kan detta vara tjänsten för dig. Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund söker nu en medicinsk riskbedömare till deras team i Stockholm. De riskbedömer alla Liv- och Sak produkter inom personriskförsäkring. I rollen som riskbedömare kommer du ansvara för alla moment som ingår i en medicinsk riskbedömning av personriskförsäkring. Du kommer fatta försäkringsmedicinska beslut utifrån hälsoförklaringar och medicinska underlag för att sedan informera kunden om beslut.

Vi söker dig som
  • Har gedigen erfarenhet av medicinsk riskbedömning, gärna sjuk- olycksfallsförsäkring för barn och vuxen
  • Medicinsk högskoleutbildning i form av sjuksköterska eller sjukgymnast eller motsvarande
  • Analytisk, kommunikativ, driven och produktiv med hög känsla för kvalité
  • Är flytande i svenska, i både tal och skrift
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid till och med slutet av februari 2023, med möjlighet till förlängning
  • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se