Medarbetare till godsmottagningen hos Coor på Nya Karolinska

Medarbetare till godsmottagningen hos Coor på Nya Karolinska

Nu söker vi en person som kan stötta upp Coors godsmottagning på Nya Karolinska. Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna och söker nu dig som vill göra det tillsammans med dem. Detta är en chans till ett uppdrag i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin! Låter det som någonting för dig? Skicka in din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en medarbetare till Coor på Nya Karolinska.

Coor Service Management ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplatsfastighets- och logistiktjänsterna på det nybyggda universitetssjukhuset. Detta innebär exempelvis receptions- och konferensservice, post- och godshantering, teknisk fastighetsförvaltning, hantering av avfall och lokalvård. Det är en omfattande serviceleverans som innefattar en mängd stödfunktioner för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. När de är i full drift 2018 kommer de att vara ca 330 medarbetare i deras team på Nya Karolinska Solna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. För rätt person finns chans till överrekrytering om båda parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Logistikcentralen hanterar godsmottagningens alla varuflöden och ser till att leveranser kommer till rätt plats i rätt tid. Post, paket och gods ska på ett tryggt och smidigt sätt tas emot och distribueras till rätt mottagare.
Som medarbetare på logistikservice kommer du att ansvara för mottagande samt leverans utav paket, gods och post. Du ser till så att in och utflödena löper oavkortat.

Logistiksystemen på sjukhuset är i hög grad automatiserade. Majoriteten av alla transporter inom sjukhuset görs med automatiska truckar (AGV), men även manuell hantering förekommer.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med sjukhusets dagliga logistikflöde med Post, Paket, Gods- och Transportstyrning (AGV-Automated Guided Vehicles)
 • Hantera farligt avfall såsom kemiskt, stickande/skärande osv.
 • Posthantering till sjukhuset
 • Tillsammans med övriga kollegor förebygga och säkerställa sjukhusets framtida drift och utveckling
Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för att ge service och har en stor social kompetens. Du kommer att vara ansiktet utåt på sjukhuset för Coor och det är viktigt att du känner dig trygg i en sjukhusmiljö. Du är van att hantera datorer och din svenska och engelska är god i både tal och skrift.

Vi söker dig som:
 • Har gymnasial utbildning eller motsvarande
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Datorvana och kunskaper i Office paketet
Det är meriterande om du
 • Har truckbehörighet
 • Jobbat inom godsmottagning/lager
 • Jobbat inom logistik
Då du har mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, ställs höga krav på samarbetsvilja, emotionell stabilitet och positiv grundattityd. Du har förmåga att visa följsamhet och förståelse för den verksamhet du arbetar i och tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du kan leverera service med hög kvalité och arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt. När tempot är högt är du flexibel och hittar olika sätt att hantera varierade arbetsuppgifter.

Vi ser också att du är nyfiken och visar intresse för att arbeta med ny teknik.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, rullande schema mellan 06:00-18:00
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork