Medarbetare till Nya Karolinskas interna servicefunktion

Medarbetare till Nya Karolinskas interna servicefunktion

Är du serviceminded med kundtjänstvana? Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med Coor hos Nya Karolinska i Solna? Nu söker vi dig som vill bli en del av Coors interna servicefunktion! Sök tjänsten redan idag då start är omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Coor Service Management räkning en helpdeskmedarbetare. Avdelningen består idag av ett sammansvetsat team på 10 personer. Deras helpdesk har öppet dygnet runt 365 dagar om året så arbetstiderna är schemalagda mellan 07:00-19:00 både vardag och helg. Uppdraget sträcker sig 6 månader med chans till förlängning och du jobbar var tredje helg.

Nya Karolinska Solna kommer att bli ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018. Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. De ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. När de är i full drift 2018 kommer de att vara ca 330 medarbetare på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Helpdesk tar emot och hanterar felanmälningar, bokningar och förfrågningar på det nya sjukhuset och är en viktig funktion i serviceleveransen.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera och hantera felanmälningar och beställningar i ärendehanteringssystemet
 • Bereda, planera och genomföra inköp
 • Fakturera, debitera och kreditera arbetsorder
 • Arbeta aktivt med förbättringsförslag
 • Upprätthålla en god dialog med medarbetare, kunder och leverantörer
Detta är en spännande roll för dig som har erfarenhet av kundservice och trivs i en händelserik och föränderlig miljö.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Är serviceminded och arbetar alltid för kundens bästa
 • Är noggrann och stresstålig
 • Har erfarenhet av serviceyrket eller kundtjänst
 • Datorvana och kunskaper i Office paketet
 • Är flytande i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och som person är du trygg i dig själv. Som person har du en hög grad av samarbetsvilja, emotionell stabilitet och positiv attityd. Arbetet kommer att utföras i ett högt tempo och du är duktig på att finna lugnet i en stressig situation. Du motiveras av att hitta lösningar i plötsliga situationer samt att du trivs i en händelserik miljö.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader
 • Placering: Solna
 • Personlighetstest: Alla sökande till det här uppdraget ska genomföra ett personlighetstest här.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork