Medarbetare till Dramatikerförbundet inom skatteservice

Medarbetare till Dramatikerförbundet inom skatteservice

Vill du som ekonomistuderande få möjlighet att utvecklas i en omväxlande roll på ett intressant företag? Vi söker en person som under cirka 20 timmar i veckan kommer att arbeta med skatteservice mot enskilda firmor. Om du har ett eget intresse för kultur och ekonomi passar denna tjänst dig som handen i handsken. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dramatikerförbundets räkning en medarbetare med intresse för kultur som ska arbeta med deras skatteservice under cirka två månader. Idag arbetar det fyra personer på kontoret, vilket skapar en familjär stämning och en stark gemenskap. De arbetar mot cirka 180 klienter och detta kulminerar under april och maj, vilket gör att de behöver förstärkning. Arbetstiderna är kontorstider men med hänsyn till ditt skolschema. Du kommer att få en gedigen genomgång med en introduktion av en senior kollega för att lyckas så bra som möjligt. Uppdraget kommer initialt pågå i två månader, under april och maj. Ett plus i kanten är om du också har ett eget intresse för kultur.

Du erbjuds

Möjligheten till ett meriterande och utvecklande jobb vid sidan av studierna

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som medarbetare till Dramatikerförbundets skatteservice kommer du att:
 • Arbeta med att sammanställa kvittounderlag
 • Kontrollera klienternas bokföringar
 • Göra sammanställningar i Excel.
 • Innefatta enklare utredningsuppdrag.
Tjänsten passar dig som vill jobba på ett mindre kansli och kanske ser en framtid inom ekonomisk rådgivning mot privatpersoner.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/finans på högskola eller universitet.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom bokföring där du arbetat i Visma/Hogia eller liknande system. Gärna som ekonomiassistent eller redovisningsassistent
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikation sker på svenska
För att trivas i rollen ser vi att du som person har en förmåga att strukturera upp din vardag och tycker om att skapa ordning. Vi ser även att du är engagerad och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, uppdraget kommer pågå under ca 2 månader
 • Placering: Drottninggatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dramatikerförbundets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dramatikerförbundet (Writers Guild of Sweden) är en intresseorganisation som sedan 1941 organiserar manusförfattare, dramatiker och översättare av dramatik. Förbundet har idag över 650 medlemmar. De arbetar för att stärka yrkesgrupper genom juridisk och ekonomisk rådgivning, bevakning av kultur- och näringspolitik, upphovsrättsfrågor, samarbeten, nätverkande och inspiration.