Medarbetare inom Office Services till framgångsrika H&H Group

Medarbetare inom Office Services till framgångsrika H&H Group

När du kommer till H&H Group möts du av ett stort leende och du får en positiv känsla i kroppen när personen på andra sidan receptionen ger dig ett härligt bemötande. Du ser dig omkring och tar in omgivningen. Du blickar ut genom fönstret och beundrar utsikten mot Hötorgsskraporna minuterna innan ditt möte sätter igång. Kanske är du inte bara besökare på H&H Groups kontor kanske är du den vi söker, nästa medarbetare inom Office Services.

Information om uppdraget

H&H Group äger och utvecklar kommunikationsbyråer med ambitioner om marknadsledarskap. Gruppen stödjer sina byråer med ägarkompetens, nätverk och kapital för full utväxling på den gemensamma potentialen. H&H Group har sedan 2014 vuxit till att omfatta 13 ledande byråer och mer än 400 medarbetare utspridda på 9 kontor, primärt i Stockholm men även i Malmö, Linköping, London och Shanghai. År 2016 var gruppen det fjärde snabbast växande PR-bolaget i världen!

Trots att byråerna alla verkar inom kommunikation råder ingen tvekan om att du genom medarbetarna kommer att få uppleva helt olika personligheter och kulturer. Ibland lär du känna dem bättre genom olika lunchseminarier och andra gånger genom event på kontoret som du är ansvarig för att styra upp. Kontoret på Sveavägen, där bolagen Hallvarsson & Halvarsson, Comprend och Group Office med stabsfunktion sitter, varifrån du kommer utgå, är hela 2 500 kvadratmeter stort fördelat på två våningar. Att ta en runda genom plan 8 på kontoret innebär en promenad på någon minut och du får se både stora, stilrena ytor och mer avslappnade hörnor med saccosäckar. En trappa upp, på plan 9, tar man emot besökare i receptionen och håller kundmöten och event. Där finns även en matsal och en stor takterrass att avnjuta under årets varma månader.

H&H Group är världens bästa arbetsplats! Man bryr sig så mycket om sina anställda och stämningen är väldigt härlig, beskriver en av medarbetarna i Office Services. Teamet på kontoret på Sveavägen består i dagsläget av tre medarbetare. På kontoret på Birger Jarlsgatan är man ytterligare två personer som stöttar fyra andra byråer i gruppen; Intellecta Corporate, Hilanders, Involve och Springtime. Hanna, som är Office Manager tycker det är viktigt med närvaro och tillbringar därför tid på båda kontoren. Förutom att samarbeta med dina kollegor i Office Services kommer du också få stötta och finnas där för dem i form av att vara Team Leader. Ambitionen är att skapa ett starkt team som hjälper varandra i alla lägen och som ger den allra bästa servicen.

Klicka på Play nedan för att se mer om några av H&H Groups byråer

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos H&H Group.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare och Team Leader inom Office Services blir du en viktig del av ett team med fokus på högklassig service. Du är H&H Groups ansikte utåt och ger den bästa servicen till både kunder och medarbetare. Allt från hur du svarar i telefon till hur du möter upp på kontoret och servar under möten håller bästa kvalité. Du rapporterar till Office Manager och stöttar ibland kontoret på Birger Jarlsgatan. Ditt uppdrag kommer innebära att:
 • Vara en del av reception, växel och konferens samt hjälpa till att hålla kontoret i bästa och finaste skick
 • Sköta allt från beställningar, förberedelse och slutförande av möten, konferenser och event, inklusive hantering och servering av mat
 • Ge instruktioner och följa upp ansvarsområden
 • Hålla i brandutbildningar för nya medarbetare samt presentera information under stora veckomöten
Tjänsten passar dig som ser långsiktighet i och har som ambition att växa inom just den här typen av serviceyrke. Du är handlingskraftig, får energi av att hjälpa och ser andras behov innan de själva gör det. Du väntar inte med viktiga saker till imorgon utan kavlar upp ärmarna och delegerar det som inte du hinner med. Att ha ett helhetstänk för att kunna anordna stora event är viktigt, men det är också de små detaljerna.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då arbetet sker på båda språken
 • Har goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Excel
Det är positivt om:
 • Du tidigare haft större ansvar genom att coacha eller arbetsleda andra och genom detta även är bekväm med att tala inför stora grupper
 • Du har erfarenhet av liknande uppgifter på ett större bolag
 • Du är van vid att hantera mat
En av dina styrkor är din kommunikationsförmåga eftersom du både talar och skriver välformulerat men även anpassar budskap och kroppsspråk efter mottagare. Du har en hög standard för vad du betraktar som ordning och reda och tar initiativ till aktiviteter som bidrar till arbetsplatsen. Utöver detta är du uppmärksam på detaljer och följer alltid upp och utvärderar olika insatser för kontinuerlig utveckling.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Främst Sveavägen men även Birger Jarlsgatan i Stockholm
Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Malin M Andersson.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och H&H Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se..
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

H&H Group är en ägare av kommunikationsföretag med ambitioner att vara marknadsledare. Gruppen består av Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Intellecta Corporate, Jung Relations, Creo, Springtime, Hilanders, Tomorrow, Involve, Consilio, Bysted och Identx. Bolagen har drygt 400 medarbetare och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London och Shanghai.