Materialplanerare till greentech bolaget Ferroamp!

Materialplanerare till greentech bolaget Ferroamp!

Vill du vara med och expandera ett av Sveriges häftigaste cleantech-bolag? Vill du arbeta i en organisation som drivs av passion för miljövänlig teknik? Nu söker Ferroamp en materialplanerare som kommer ansvara för hela kedjan av materialhanteringen hos dem. Är det du? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Materialplanerare till vår kund Ferroamp som kommer sitta på deras huvudkontor i Spånga. Ferroamp har en spännande och händelserik resa framför sig och kom under 2018 med på den internationella listan som enda svenska bolag inom Cleantech.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ferroamp.

Arbetsuppgifter

Ferroamp är ett unikt start-up bolag som vill förändra energianvändningen genom att gå från ord till handling. De har därför utvecklat ett världsunikt system som effektiviserar och förenklar användandet av förnyelsebar energi, energilagar och billaddare i fastigheter.

Ferroamp har idag en egen montageverkstad där deras produkter monteras. I rollen som Materialplanerare kommer du ha en tät kontakt med montageverkstaden för att följa upp materielbehovet. Vikten i rollen kommer ligga i att kontinuerligt arbeta i deras materialhanteringssystem (NAV) och underhålla det långsiktiga materialbehovet internt genom att lägga inköpsordrar, följa upp så att de beställda produkterna levereras i tid, prisförhandla gentemot leverantörer samt se till att informationen i systemet är ständigt uppdaterad. I denna roll har du därmed ansvar över hela kedjan för inköp, materialplanering och avstämning internt för resurserna.

Du kommer bland annat att:
 • Underhålla materialbehovet i materialplaneringssystem
 • Följa upp inköp och säkerställa att materialet tillsammans med övriga detaljer och krav levereras enligt överenskommelse
 • Underhålla och ansvara för invertering av materialförrådet
Tjänsten passar dig som vill ha ansvara över hela kedjan från inköp till underhåll av material i ett litet men familjärt bolag där alla hjälper alla. Det här är en unik chans för dig som vill vara med i införandet av miljövänlig teknik, inte bara i Sverige utan också i Europa.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av materialplanering, gärna flera års erfarenhet
 • Har tidigare erfarenhet av att använda någon form av materialplaneringssystem såsom SAP eller likvärdigt system
 • Talar flytande engelska och svenska då båda språken används dagligen i arbetet.
Det är meriterande om du arbetat i NAV sedan tidigare

Som person är du utåtriktad och tycker om att ha många kontaktytor. I samband med att rollen innebär stort ansvar ser vi det som en självklarhet att du är organiserad, strukturerad och framförallt noggrann. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och är inte rädd för att hoppa in där det behövs hjälp.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Spånga
 • Kontaktuppgifter: caroline.larsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ferroamps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork