Maskinoperatör inom svarvning sökes till System 3R!

Maskinoperatör inom svarvning sökes till System 3R!

Nu har du chansen att få arbeta hos en av de ledande leverantörerna inom produktivitethöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin! System 3R söker en svarvare som ska bli en del av deras team. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för System 3Rs räkning en maskinoperatör inom svarvning med start i början av december. Arbetet sker under kvällstid med arbetstider vardagar måndag - torsdag 15:30 - 01:30. Anställningen kommer att inledas med en introduktion på dagtid för att du ska få de allra bästa förutsättningarna för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin The One System Partner. Bolaget är verksamt inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 147 anställda i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och System 3R önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos System 3R. System 3Rs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör inom svarvning kommer du att arbeta i en varierad produktion med allt ifrån 1-30 detaljer per jobb. Tidsåtgången per jobb kommer variera och vara allt ifrån 1 timme till en hel dag. Vidare kommer du själv programmera din maskin vilket görs direkt i operatörspanelen samt köra dina egna program. Du ansvarar också för att kontrollera ditt arbete vilket innebär att du behöver kunna hantera mätdon. Du kommer arbeta med en svarvmaskin DMG Mori och med styrsystemet Fanuc.

Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat i verkstadsmiljö samt även har viss erfarenhet av svarvning inom metall sedan tidigare.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av svarvning inom metall
 • Har programmeringskunskaper
 • Kan läsa och förstå mekaniska ritningar
 • Har erfarenhet av att hantera mätdon
Som person är du noggrann i ditt arbete och är mån om resultat och kvalité. Vidare är du ansvarsfull och självgående samtidigt som du inte är rädd för att be andra om hjälp. Slutligen så ser vi att du som söker är en glad och positiv person som sprider härlig energi omkring dig.

Övrig information
 • Start: I början av december
 • Omfattning: 6 månader med chans till överrekrytering
 • Lön: Enligt GFL
 • Placering: Vällingby/Vinsta
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och System 3Rs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

System 3R är en ledande leverantör inom produktivitethöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. De är placerade i Vällingby/Vinsta och har cirka 150 anställda och behöver nu förstärka sitt produktionsteam.