Maskinkonstruktör till familjärt bolag!

Maskinkonstruktör till familjärt bolag!

Vi söker dig med ingenjörsutbildning och vana av CAD som är redo att kliva in i rollen som Maskinkonstruktör. Bolaget är verksamma inom sågverksindustrin, de har kunder över hela världen och erbjuder innovativa, högteknologiska lösningar och kvalitativ kundservice. Företaget erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Välkommen till ett härligt gäng med ingenjörer som sitter tillsammans och arbetar i Solna! Företaget förvärvades 2019 av ARAT group som tillhör börsnoterade Storskogen. Här har du en möjlighet att få komma in i ett företag där varje medarbetare räknas och där du får vara med i processen från ax till limpa. Som Maskinkonstruktör får du vara med redan i säljfasen, och agerar även som tekniskt stöd för både säljare och kund. Du kommer att få göra allt från att mäta upp, konstrurera, utveckla och skapa skräddarsydda lösningar till kunder och vara rådgivande i vad som ska levereras.

Arbetsuppgifter
 • Projektering och metodutveckling
 • Design, anläggningslayout, konstruktion och beräkning i moderna CAD/3D-program
 • Planering och beräkning
 • Mätning hos kund till leverans och uppföljning av färdigt tillverkningsunderlag.
Du kommer att ingå i ett härligt och tight konstruktionsteam som tillsammans arbetar i projektform mot leveranser av skräddarsydda kundlösningar. Vidare kommer du att bidraga till en kontinuerlig utveckling av vår maskinutrustning för att bibehålla dagens topposition inom branschen.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsexamen inom maskin, teknisk design, industri eller produktutveckling
 • Har kunskap inom något 3D/CAD-program
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då dessa språk förekommer i arbetet
 • Är praktiskt kunnig
Det är meriterande om du:
 • Har relevant arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom exempelvis industri eller produktutveckling
 • Innehar B-körkort
 • Har erfarenhet av Autodesk Inventor och AutoCad
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och för att lyckas och trivas i rollen ser vi att du alltid vill lära dig nya saker. Du har en förmåga att läsa av och förstå kundens behov och skapa goda relationer. Du inger förtroende genom att vara lyhörd och är duktig på att anpassa din kommunikation efter den kund du samarbetar med. Vidare har du en lösningsorienterad inställning och ett eget driv som gör att du agerar självgående även i situationer som är nya för dig.

Sammanfattning av tjänsten:
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
 • Placering: Kontoret ligger i Solna och ibland ingår det resor i tjänsten
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se