Marknadsundersökare till välkänt Management bolag

Marknadsundersökare till välkänt Management bolag

Har du ett stort intresse för service och sinne för detaljer? Då tror vi att rollen som marknadsundersökare hos vår kund är tjänsten för dig. Ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning flera marknadsundersökare med start omgående.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst inrikta dig mot att kontakta bolag inom konstruktionsbranschen, där du bland annat kommer att fastställa från vilka bolag som de hyr in utrustning från. Du kommer att få tillgång till register där din uppgift är att ringa och samla in kvalitativ data utifrån frågeformulär.

Vi söker dig som
  • Är bekväm med kontakt via telefon
  • Flytande i engelska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i tyska, grekiska, norska eller kinesiska är även meriterande
För att lyckas i rollen är du som person uppmärksam, uthållig och tillmötesgående. Du har även god känsla för service och levererar alltid ett gott bemötande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Birger Jarlsgatan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt managementbolag som arbetar tillsammans med sina kunder som ett team med en gemensam ambition att uppnå extraordinära resultat, överträffa konkurrenterna och omdefiniera branscher.