Marknadskoordinator på deltid!

Marknadskoordinator på deltid!

Här är en möjlighet för dig som studerar och vill kickstarta din karriär inom marknad och kommunikation. Vår kund är ett globalt, marknadsledande företag som nu är på jakt efter en ny kollega. De söker dig som vill komma in och stötta upp i Marknads- och Kommunikationsrelaterade delar. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund är världsledande inom avancerade energilagringslösningar och är verksamma inom bilbranschen. De befinner sig just nu i en spännande fas. Här finns goda möjligheter till utveckling, ta ansvar och bygga på CV:t med värdefull erfarenhet inom marknad och kommunikation.

Du erbjuds
 • Meriterande erfarenheter inom marknadsföring och kommunikation hos ett internationellt bolag
 • En arbetsplats med flexibel omfattning. Du har möjlighet att i samråd med din chef lägga upp arbetstiderna så det passar ihop med dina studier
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för arbete med marknadsföring i ett globalt bolag. Du är snabbfotad, orädd, har lätt för att sätta dig in i nya saker och har en god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter

Stötta upp i arbete kopplat till marknad och kommunikation inklusive PR och skapande av innehåll

Samordna och genomföra olika B2B-marknadsföringsinitiativ och mässor i syfte att bygga relation till B2B-kunder

Skapa olika digitala marknadsföringskampanjer

Stötta upp i arbetet med medieplanens utveckling, implementering och övervakning

Projektkoordinering och kontakt med externa parter, inklusive byråer och leverantörer

Rollen innefattar många kontaktytor. Du kommer att arbeta nära marknadschefen för Norden och Baltikum. Vidare kommer du ha kontinuerlig kontakt med det europeiska marknadsföringsteamet, lokala kommersiella team, externa byråer och vår kunds kommunikationsteam.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom Marknad/Kommunikation eller motsvarande och tar examen tidigast januari 2022
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Har ett gediget intresse för marknadsföring, kommunikation och uppskattar en roll med många kontaktytor
Det är meriterande om du har intresse av bilar och av att arbeta i bilbranschen.

Vi lägger stor vikt vid din ansökan och att dina kunskaper framgår tydligt. Vi värderar även personligt brev högt, där du motiverar varför just nu passar för denna tjänst.

Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. För denna tjänst söker vi dig som är:
 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 20-25 timmar i veckan
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se